Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις
md:
Τελικά έχει ανοίξει πουθενά η πλατφόρμα για εγγραφή σε προσωπικό ιατρό? Στην Θεσσαλονίκη πάντως όχι...
Argirios Argiriou:
3,8 εκατομμύρια κάτοικοι (που είναι το λεκανοπέδιο της Αττικής) διά 500 (ιδιώτες Προσωπικούς Ιατρούς) = 7.600 κάτοικοι ανά Προσωπικό Ιατρό...
Άντε να βάλουμε και 1000 Προσωπικούς Ιατρούς δημοσίων δομών (Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ και Πολυϊατρεία) (είναι 2.159 σε όλη την χώρα). Τότε 3,8 εκατομμύρια κάτοικοι (που είναι το λεκανοπέδιο της Αττικής) διά 1.500 (ιδιώτες + Κρατικούς Προσωπικούς Ιατρούς) = 2.533 κάτοικοι ανά Προσωπικό Ιατρό... (εγώ και η έμπειρη Γραμματέας μου με 450 σταθερούς ασθενείς στο ιδιωτικό μου Ιατρείο φέτος, που έρχονται τουλάχιστον 4 φορές ανά έτος, και έχουμε σαλτάρει).
29/08/2022 Έθνος
Δήμητρα Ευθυμιάδου
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
31/08/2022 Έθνος
Δήμητρα Ευθυμιάδου
Προσωπικός γιατρός: Το έκτακτο σχέδιο του υπουργείου Υγείας εάν δεν επαρκούν οι γιατροί – Όλες οι λεπτομέρειεςΕιδήσεις Υγείας χωρίς δεσμεύσεις με στόχο την ενημέρωση και την παρουσίαση όλων των πλευρών του τομέα της Υγείας από έγκριτους επιστήμονες και δημοσιογράφους.
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Καλά για 500 δεν έλεγαν; Τώρα έγιναν 422;
01/09/2022 Έθνος
Δήμητρα Ευθυμιάδου
Προσωπικός γιατρός: Από σήμερα σε Αττική και Νότιο Αιγαίο με λιγοστούς γιατρούς – Μόλις 422 ιδιώτες για όλο το λεκανοπέδιο
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
01-09-2022
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση