Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (117/142) > >>

Bagus:
Ερασιτεχνισμός απο την αρχη του εγχειρηματος σε μια «μεταρρύθμιση» που ειναι καταδικασμενη να αποτυχει εν τη γενέσει.

Συναδελφοι που σκεφτονται να παραιτηθουν πριν καν ξεκινησουν ( hint : έχει «ποινή» να μη μπορεις να συμβληθεις για 2 ετη  ;D  )
Συμβασεις που δεν εχουν υπογραφει απο τον εοπυυ παροτι υπογραφησαν εγκαιρως απο τους ιατρους.
Κόσμος που εχει πανικοβληθει απο τις απιστευτες μ@λ@κιες που διαβαζει.
Απο τους 1000 πηγαμε στους 500 και απο εκει στους 422 (πρόβλεψη για πολυ λιγοτερους )
Πλατφορμα που εχει πεσει πριν ανεβει - σημειωνω πως ηταν πεσμενη απο τις 17:00 και οχι το βραδυ.

Γελοιοτητα απλα.

Edit: Κ κατι που ξεχασα!

Επειδη οι ιατροι που εχουν συμβληθει ακομα και αν βαλουμε μεσα τους ιατρους των ΚΥ,των ΤΟΜΥ δεν επαρκουν , θα βαπτισουμε τωρα προσωπικους αλλες ειδικοτητες με την ελπιδα οτι θα συμβληθει κανενας.

Γελοιοτητα ²  δηλαδη .

Argirios Argiriou:
02/09/2022

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Συνάδελφος σχολίασε στο facebook στις 04/09/2022 ότι και στον Πύργο συμβλήθηκε μόνο 1 ιδιώτης ως Προσωπικός Ιατρός.

billymos:
Καλησπέρα σε όλους..
Σήμερα είχα μια συζήτηση με παθολόγο ιδιώτη ο οποίος μπήκε στη λίστα και πραγματικά με εξέπληξε η απόφασή του, μιας και είχε πάρα πολλούς ασθενείς και ίσως θα ήταν ο τελευταίος που θα περίμενα να μπει... Πιο πολύ όμως με εξέπληξε το σκεπτικό του. Μου είπε ότι θα κάνει ιατρείο για τον ΕΟΠΠΥ 3-4 ώρες καθημερινά, μιας και δεν έχει δηλώσει για 2000 άτομα και τις υπόλοιπες ώρες θα βλέπει και ασθενείς της λίστας, αν δε βρίσκουν ραντεβού (αν και γνώριζε ότι θα κλείνονται ηλεκτρονικά και δε μπορούν να γίνουν παρασπονδίες) και θα τον πληρώνουν κανονικά. Του υπενθύμισα ότι αυτό δε μπορεί να γίνει και με αποστόμωσε, λέγοντάς μου ότι δε μπορεί κάποιος να το διασταυρώσει, εκτός και αν τον καταγγείλουν... Αρκεί να τους μαντρώσει, να μη τους χάσει από άλλους συμβεβλημένους και κάπως θα τους βολέψει....
Γιατί όλο αυτό μου θυμίζει το παλιό κόλπο με την δήθεν γεμάτη λίστα των ραντεβού?

Argirios Argiriou:
Ο ελάχιστος πληθυσμός που επιτρέπεται να αναλάβεις είναι «μόνο» 857 άτομα από τα οποία δεν επιτρέπεται να πληρωθείς ιδιωτικά ακόμη και αν τα δεις σε ώρες εκτός ωραρίου του ΕΟΠΥΥ. Και τότε θα δουλεύεις για τον ΕΟΠΥΥ «μόνο» 15 ώρες/εβδομάδα = 60 ραντεβού/εβδομάδα = 240 ραντεβού/μήνα.

60 ραντεβού την εβδομάδα = 12 ραντεβού την ημέρα. Δεν τα λες και λίγα. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μετά τα 10 ραντεβού την ημέρα αρχίζω και κουράζομαι.

Τα ραντεβού των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ Προσωπικών Ιατρών πρέπει να κλείνονται ηλεκτρονικά μέσω ΕΟΠΥΥ/ΗΔΙΚΑ.
Αν επιτρέψουν στους Προσωπικούς Ιατρούς να κλείνουν μόνοι τους τα ραντεβού τους τα λεφτά που το κράτος θα πληρώσει στους Προσωπικούς Ιατρούς θα πάνε εντελώς χαμένα.

billymos:
Υποθετικό σενάριο: Έρχεται ένας από τη λίστα εκτός ωραρίου, γιατί δε βρίσκει ραντεβού... Του γράφεις συνταγή ή τον εξετάζεις και έχετε συμφωνήσει πληρωμή "κάτω από το τραπέζι", αν και παράνομο... Αν δεν σε καταγγείλει, πληρώνεσαι και τον έχεις στη λίστα και παίρνεις και μετρητά. Αυτό ήταν το σκεπτικό του συναδέλφου... Το οποίο με ανησύχησε, μιας και είμαστε στην ίδια περιοχή και μάλλον δημιουργεί αθέμητο ανταγωνισμό......

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση