Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (120/142) > >>

fanisgp:
Εγώ πάντως θα δηλώσω για προσωπικό γιατρό έναν Φυσίατρο γιατί τραυματίζω εύκολα τα νύχια μου και η νυχού μου παίρνει ακριβή επίσκεψη. Στην συνέχεια θα με παραπέμψει σε ποδίατρο συμβεβλημένο βεβαίως , όπως υποστήριξε προβεβλημένος συνάδελφός μας ότι θα γίνεται στην πλήρη λειτουργία του θεσμού και έτσι θα έχω το πεντικιούρ μου δωρεάν.

Mavrogialouros:
Σ' αυτή την έρμη χώρα τίποτα δεν αλλάζει........... Παιλιό μου        νήμα (το space για τους πονηρούς ;)) από το μακρινό 2018. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Mavrogialouros:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
29/09/2022

"Παρατείνονται, εξάλλου, εκ νέου, έως τις 31-12-2022:
- Η ισχύς των υφιστάμενων συμβάσεων, υπό τους ίδιους όρους, των παιδιάτρων ως οικογενειακών ιατρών και των ασκούντων καθήκοντα οικογενειακού ιατρού ιδιωτών παιδιάτρων, η µηνιαία αποζημίωση των οποίων για το χρονικό διάστημα από 1-10-2022 έως 31-12-2022 ορίζεται στο ποσό των 2.000 ευρώ κατ' ανώτατο όριο.
- Η δυνατότητα παροχής, κατ' οίκον ή εξ αποστάσεως, ιατρικών υπηρεσιών από τους συμβεβλημένους µε τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς και τους ιατρούς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) σε ασφαλισμένους ή ανασφάλιστους ασθενείς που νοσούν από τον κορονοϊό COVID-19"

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

billymos:
Κοινωνία Ώρα Μηδέν στο Μέγκα

Πλεύρης: "Η πρώτη φάση ήταν γενικοί γιατροί παθολόγοι και γιατροί του δημοσίου. Μπήκαμε στη δεύτερη φάση που μπαίνουν 10 ειδικότητες με βάση την παθολογία. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο, θα έχουμε το τρίτο στάδιο που πια θα είναι ιδιώτες γιατροί οι οποίοι δεν θέλουν να έχουν άμεση σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ" (!!!!)

Πότε εγίνηκεν αυτόν;;;;;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση