Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (130/141) > >>

Γιώργος Κανελλόπουλος:
Επικοινωνία λογισμικών που χρησιμοποιούμε ήδη στα ιατρεία μας με την κρατική πλατφόρμα φακέλου ασθενή.

Καιρός να αρχίσουμε την πίεση στις εταιρίες που παρέχουν προγράμματα διαχείρισης ιατρείου, να επικοινωνούν μεταξύ τους και με το κρατικό πρόγραμμα. Από την προσωπική μου κατανόηση του θέματος και χωρίς να έχω γνώσεις πληροφορικής, ο καθένας φτιάχνει το λογισμικό του αγνοώντας τους άλλους, ενώ θα μπορούσαν να συννενοηθούν να χρησιμοποιούν κάποιο πρωτόκολλο επικοινωνίας, όπως οι εργαστηριακοί έχουν το PACS. Όταν αποφάσισα να αλλάξω λογισμικό, δεν μπόρεσαν να αντιστοιχήσουν με ακρίβεια τα δεδομένα μου με τις παραμέτρους του νέου προγράμματος. Αν θέλω να μεταφέρω τα στοιχεία ασθενή μου που μετακόμισε ή άλλαξε ιατρό, θα πρέπει να τα αντιγράψω ή να τα εκτυπώσω. Αν πάλι τώρα θέλω να ανεβάσω τα δεδομένα της λίστας ασθενών μου στον κρατικό Α.Η.Φ.Υ., θα πρέπει να τα επανεισάγω με το χέρι, ακολουθώντας τη μορφή που επέλεξε η ΗΔΙΚΑ.

Όχι, να το κάνει η εταιρία λογισμικού και να πάρουν αυτοί το κονδύλι.

pzogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠέντε ευρώ ανά φάκελο (φαντάζομαι μεικτά)...
Και να φανταστεί κανείς ότι είναι η βελτιωμένη πρόταση, που προέκυψε έπειτα από πολλές αστοχίες.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αν εννοεί 5 ευρώ ανά φάκελο (ναι, μεικτά, ΟΚ), ανά ασφαλισμένο και ανά μήνα κάτι γίνεται. Αστειεύομαι προφανώς...
Αλλά και στο υπουργείο αστειεύονται...

Argirios Argiriou:
Ο Φαρμακοποιός που εγγράφει κάποιον πολίτη (μέσα σε δυο λεπτά) σε Προσωπικό Ιατρό θα πληρώνεται 3 ευρώ και ο Ιατρός που θέλει μισή ώρα (και θα παίρνει και ευθύνη) για συμπληρώσει τον Ιατρικό Φάκελο του πολίτη θα πληρώνεται 5 ευρώ ...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Bagus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ Φαρμακοποιός που εγγράφει κάποιον πολίτη (μέσα σε δυο λεπτά) σε Προσωπικό Ιατρό θα πληρώνεται 3 ευρώ και ο Ιατρός που θέλει μισή ώρα (και θα παίρνει και ευθύνη) για συμπληρώσει τον Ιατρικό Φάκελο του πολίτη θα πληρώνεται 5 ευρώ ...

--- Τέλος παράθεσης ---

Για αυτο σε λιγο θα τους συμπληρωνει ο Θεμιστοκλεους βεβαιως βεβαιως.  ::)

Argirios Argiriou:
30/11/2022

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση