Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (135/140) > >>

Argirios Argiriou:

Η αίσθησή μου είναι ότι τα κάνουν αυτά για να μαγειρέψουν τα νούμερα και να ξεγελάσουν την Τρόικα που απαιτεί να εφαρμοστεί ο θεσμός του Γενικού - Οικογενειακού Ιατρού και στην Ελλάδα.

Όμως η Γενική - Οικογενειακή Ιατρική είναι μια ειδικότητα της Ιατρικής στην οποία πρέπει να ειδικευτείς επί 5 έτη μετά το πτυχίο της Ιατρικής.
Βάζοντας ανειδίκευτους να κάνουν τον Προσωπικό Ιατρό, αμαυρώνουν τον ίδιο τον θεσμό.

Ας υποθέσουμε όμως ότι ξεγελούνε την Τρόικα τώρα. Το επόμενο που θα ζητήσει η Τρόικα να εφαρμοστεί (έως το τέλος του 2024 νομίζω) είναι το υποχρεωτικό gate keeping...


20/10/2023

Αγαπηδάκη: Καταργείται ο “αγροτικός γιατρός”-Έρχεται ο προσωπικός γιατρός υποχρεωτικής θητείας

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

 

iceman:
Εγω έχω την υποψία ότι αφού θα είναι πλέον προσωπικοί ιατροί, η μισθοδοσία τους θα περάσει από το Υπουργείο σε κάποιο ΕΣΠΑ, οπότε γλυτώνουν και χρήματα.

pzogr:
Το επόμενο στάδιο είναι φοιτητές ιατρικής και φαρμακοποιοί. Οι τελευταίοι είναι και έτοιμοι για όλα!

gppi:
Νομίζω πως στο θέμα της βάφτισης των αγροτικών ιατρών σε προσωπικούς εάν το Υπουργειο δεν αναδιπλωθει σύντομα η ζημια που θα γίνει σταδιακα  επιχειρηματολογωντας εμμονικά υπέρ αυτού καποια στιγμή θα είναι τόσο  μεγάλη και ασυμμαζευτη που θα πλήξει καιρια την εικόνα της κυβέρνησης.Κατανοω ενδεχομένως τη μνημονιακη υποχρέωση αλλα ποτε δε λύθηκε ένα θέμα γεννώντας πολλαπλά  αλλα.Η προσεγγιση του υπουργείου είναι κατα τη γνώμη μου σε πολύ λάθος κατεύθυνση.

Argirios Argiriou:
Αντιγράφω ανάρτηση συναδέλφου Παθολόγου από το facebook στις 25/10/2023. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος, που πολλοί ιδιώτες Γενικοί-Οικογενειακοί Ιατροί και Παθολόγοι που δεν θέλουν να συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ:

Πέραν του οικονομικού, προσωπικός γιατρός για την πλειοψηφία των Ελλήνων ασφαλισμένων σημαίνει τζάμπα υπηρέτης που δεν του αξίζει κανένας σεβασμός. Μιλάω σαν προσωπικός γιατρός σε Κ.Υ. και βιώνω την εξαθλίωση καθημερινά. Με δύο χρόνια προ της σύνταξης μετρώ αντίστροφα περίπου 738 ημέρες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση