Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (17/142) > >>

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
ΥΓ 2  Αυτό  το <<κουφετάκι>> με  τις παραπομπές στη δευτεροβάθμια περίθαλψη  (  σε  κάποια   άρθρα μιλούν    και για ιδιώτες  ειδικούς) το είδατε; Άραγε όσοι  μείνουμε έξω από το μαντρί των συμβάσεων ,  θα έχουμε  δικαίωμα παραπομπής;

--- Τέλος παράθεσης ---

Ας έχουμε κοινή λογική. 'Εχουμε υποψία για Οξύ Έμφραγμα του Μυοκαρδίου και δεν είμαστε συμβεβλημένοι. Το στέλνουμε επειγόντως στο πλησιέστερο Νοσοκομείο. Θα αρνηθούν να αναλάβουν τον ασθενή, επειδή δεν έχουμε κάνει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ;

Gatekeeper:
Ο ΕΟΠΥΥ θελει να χρονομισθωσει καποια ιατρεια ελλεψει ΤοΜΥ.  Αυτο είναι ολο. Μην καταστροφολογουμε.

fanisgp:
Αφού μπορεί να πάει και μόνος του ο ασθενής.Του εξηγείς το ποίημα που πρέπει να πεί(παναγία μου ένας πόνος με έζωσε στο πέτο μου)  και αν το πεί καλά θα περάσει με προτεραιότητα και θα του κάνουν και αξονική και κολονοσκόπηση

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος@ Ορθοπαιδικός
Εσυ εχεις σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ?

--- Τέλος παράθεσης ---
  Nαι, το έχω πει πολλάκις, μάλλον δεν έτυχε να το δεις... Τώρα για το αν είμαι ευχαριστημένος ή όχι είναι άλλο θέμα. Ως πέρυσι -ΠΚ (δλδ προ Κατρούγκαλου)- σίγουρα δεν ήμουν δυσαρεστημένος.
   Αλήθεια εσείς επιστρέψατε στη φτωχή μας χώρα (των ευκαιριών; ) ή μιλάτε αλλαχού;
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ ΕΟΠΥΥ θελει να χρονομισθωσει καποια ιατρεια ελλεψει ΤοΜΥ.  Αυτο είναι ολο. Μην καταστροφολογουμε.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ναι αλλά προσφέρει ψίχουλα. Και επειδή κάπως πρέπει το όλο εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία (μνημονιακή δέσμευση κλπ) αναρωτιέμαι πως θα γίνει αυτό (δεν πιστεύω με τέτοιους όρους να καληφθούν οι θέσεις). Το τι κάνει ο 99% πάροχος Υγείας μας επηρεάζει όλους. Από την άλλη -θα το δεχθώ- ίσως επαναπαυτήκαμε στην υπάρχουσα σύμβαση... Συμφωνώ, η κατάσταση δεν είναι (ακόμα) καταστροφή.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΙσχύει αυτός ο περιορισμός των 2  συνταγών ανά μήνα ανά ασθενή;  ....

ΥΓ 2  Αυτό  το <<κουφετάκι>> με  τις παραπομπές στη δευτεροβάθμια περίθαλψη  (  σε  κάποια   άρθρα μιλούν    και για ιδιώτες  ειδικούς) το είδατε; Άραγε όσοι  μείνουμε έξω από το μαντρί των συμβάσεων ,  θα έχουμε  δικαίωμα παραπομπής;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Δεν νομίζω ότι καταργήθηκαν οι δύο συνταγές/μήνα. Ήταν μια οδηγία που ξέφτυσε με το πέρασμα του χρόνου και (πολύ σωστά) δεν ελέγχθηκε ποτέ. Υποθέτω όποτε "του καπνίσει" κάποιου ελεγκτή μπορεί να το θυμηθεί.
   Παραπομπές σε ιδιώτες για δωρεάν εξέταση (μέσω ΕΟΠΥΥ) θεωρώ λογικό να μην μπορεί να γίνει από μη συμβεβλημένους. Για δευτεροβάθμιες+ δομές είναι παράλογο όπως το έθεσα και ο Αργύρης.

Gatekeeper:
@ Ορθοπαιδικος
1. Εχω επιστρεψει απο τις ΗΠΑ χρόνια τωρα. Δεν σου κρυβω οτι εκει "μυήθηκα" στο εταιρικό επιχειρείν και προσπαθησα να στησω κατι παρόμοιο στην Ελλαδα όταν ακομα οι ΙΚΕ ήταν αγνωστες και πολλές φορές την μπέρδευαν με τα ΙΚΕΑ.
2. Μου προκαλει εντύπωση πως οι "πολέμιοι" της σύμβασης , έχουν ήδη σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. Μηπως θέλουμε το μαγαζι κλειστό club αλλα ντρεπόμαστε να το φωναξουμε?
3. Ως προς την συμβαση ας κανει ο καθένας ότι νομίζει καλύτερο. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ περαιτερω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση