Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις
DrGuni:
Έχετε ακούσει μήπως μία φήμη που πλανάται , σχετικά με μη αποζημίωση από τον ΕΟΠΥΥ συνταγών που θα εκδίδονται από μη συμβεβλημένους ιατρούς ; Υποψιάζομαι ότι είναι από τις γνωστές <<αρκούδες>> που διαδίδουν κάποιοι <<δεινόσαυροι>> , για να δικαιολογήσουν την εισδοχή τους στο σύστημα
fanisgp:
Αυτά είναι αστεία και δεν πρέπει ούτε καν να τα αναπαράγουμε.Δηλαδή οι 40000 λοιποί ιδιώτες χωρίς ΕΟΠΥΥ να μην μπορούν να συνταγογραφήσουν που μπορεί αυτό να σταθεί νομικά και κοινωνικά ;
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Αυτά είναι αστεία και δεν πρέπει ούτε καν να τα αναπαράγουμε.Δηλαδή οι 40000 λοιποί ιδιώτες χωρίς ΕΟΠΥΥ να μην μπορούν να συνταγογραφήσουν που μπορεί αυτό να σταθεί νομικά και κοινωνικά ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν πίσω την ελεύθερη συνταγογράφηση γιατί θα χάσουν εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους.
Ο Λαός δεν ξαναμαντρώνεται πάλι σε ΙΚΑ και ΤΕΒΕ, τώρα που γλυκάθηκε.
Άσε που, με την βοήθεια της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, ο ΕΟΠΥΥ μπορεί πλέον πολύ εύκολα να εντοπίζει τους Ιατρούς που ξεφεύγουν συνταγογραφικά.
DrGuni:
Μου τηλεφώνησε σήμερα γνωστή , σοβαρή φαρμακοποιός ( η μοναδική που έχει διευρυμένο ωράριο στην πόλη) , για να με ρωτήσει αν οι μελλοντικά μη συμβαλλόμενοι ιατροί θα έχουν δικαίωμα συνταγογράφησης. Στην εύλογη απορία μου πού το άκουσε αυτό, απάντησε ότι το διάβασε σε δικό τους φόρουμ , των φαρμακοποιών . Εάν τολμήσουν να το κάνουν αυτό, πιστεύω ότι θα πέσει η κυβέρνηση.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜου τηλεφώνησε σήμερα γνωστή , σοβαρή φαρμακοποιός ( η μοναδική που έχει διευρυμένο ωράριο στην πόλη) , για να με ρωτήσει αν οι μελλοντικά μη συμβαλλόμενοι ιατροί θα έχουν δικαίωμα συνταγογράφησης. Στην εύλογη απορία μου πού το άκουσε αυτό, απάντησε ότι το διάβασε σε δικό τους φόρουμ , των φαρμακοποιών . Εάν τολμήσουν να το κάνουν αυτό, πιστεύω ότι θα πέσει η κυβέρνηση.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχετε σκεφτεί τι θα γίνει αν οι ιδιώτες γιατροί όλης της Ελλάδας κάνουν λευκή απεργία όσον αφορά τη συνταγογράφηση;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση