Γενικά > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο
Ένας 23χρονος πιστεύει πως έγινε gay λόγω Lyrica.
(1/1)
Argirios Argiriou:
17-04-2018
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Στο Σουηδικό αντίστοιχο Εθνικό Συνταγολόγιο του 2018 βλέπω ότι έχει σαν συνηθισμένη παρενέργεια την ελαττωμένη λίμπιντο και την στυτική δυσλειτουργία.
Επίσης έχει ως κάπως πιο ασυνήθιστη παρενέργεια το depersonalisation, δεν ξέρω πως να το μεταφράσω στα Ελληνικά αλλά καταλαβαίνετε.
Εντάξει το άρθρο δεν είναι τόσο επιστημονικά διατυπωμένο αλλά νομίζω ότι έχει αξία να το διαβάσει ένας Ιατρός.
Εγγραφή ή Είσοδος
md:
Μαλλον του'φυγε το αγχος του παιδιου λογω Lyrica και εκδηλωθηκε... ;D ;D
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜαλλον του'φυγε το αγχος του παιδιου λογω Lyrica και εκδηλωθηκε... ;D ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Μα το λέει καθαρά και ο ίδιος. Υπήρχε καταπιεσμένη προδιάθεση που εκδηλώθηκε όταν "κατέβηκαν οι άμυνες του" από την πρεγκαμπαλίνη. Δεν του άρεσε η παλιά ζωή: ""Όπως είπε ο Scott Purdy: «Όταν ξεκίνησα να μην το παίρνω για μερικές εβδομάδες οι επιθυμία μου για τους άνδρες χάθηκε. Το άρχισα και πάλι όμως... Είμαι χαρούμενος. Θέλω να συνεχίσω να το παίρνω γιατί με κάνει να νιώθω ωραία για την σεξουαλικότητά μου. Με απελευθερώνει».""
Αναρωτιέμαι πάντως πως βρέθηκε με πρεγκαμπαλίνη για χτύπημα στο πόδι. Δεν είναι παυσίπονο. Να υποθέσω ότι κόπηκε κάποιο νεύρο; Ή ο θεράπων ιατρός τον κατάλαβε και αποφάσισε να (του) κάνει κάποιο ψυχικό...
Πάντως το άρθρο δεν κατηγορεί το φάρμακο. Ο ασθενής είναι ευχαριστημένος. Μάλλον για διαφήμιση πρόκειται....
Τελειώνοντας, για Άγγλους μιλάμε, να παραθέσω ένα γνωστό, σχετικό βίντεο:
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜαλλον του'φυγε το αγχος του παιδιου λογω Lyrica και εκδηλωθηκε... ;D ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Χμμμμ, μάλλον έφυγε και ο πόνος λόγω Lyrica......
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση