Γενικά > Νομικά θέματα
Ποιές ιατρικές πράξεις δικαιούνται να εκτελούν οι Γενικοί Ιατροί.
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠοιάς ειδικότητας είναι γνωστικό αντικείμενο;
Ξέρω πως ασχολούνται οι πλαστικοί χειρουργοί, οι ΩΡΛ, οι οφθαλμίατροι, οι οδοντίατροι και οι δερματολόγοι.
...
Ο λόγος που ρωτάω είναι, γιατί πρόσφατα γνώρισα ένα γενικό γιατρό ο οποιός (από ότι λέει βέβαια) ασχολείται με τα αισθητικά και συγκεκριμένα με το μπότοξ!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Και οι φυσίατροι σίγουρα (δεν ξέρω για τους νευρολόγους).
Αν όλα πανε καλά, τα πράγματα είναι εύκολα και κάνεις ότι δηλώσεις. Αν κάτι στραβώσει σε πιθανό δικαστήριο μπλέκεις άγρια αν είσαι εκτός ειδικότητας. Πολλοί ξεφεύγουμε κάποιες φορές απο τα όρια, θέλει όμως προσοχή...
Και σίγουρα, δεν μπορείς να συνταγογραφίσεις botox στον ΕΟΠΥΥΥν (εκτός ειδικότητας...).
timex:
Εγγραφή ή Είσοδος Και οι φυσίατροι σίγουρα (δεν ξέρω για τους νευρολόγους).
Αν όλα πανε καλά, τα πράγματα είναι εύκολα και κάνεις ότι δηλώσεις. Αν κάτι στραβώσει σε πιθανό δικαστήριο μπλέκεις άγρια αν είσαι εκτός ειδικότητας. Πολλοί ξεφεύγουμε κάποιες φορές απο τα όρια, θέλει όμως προσοχή...
Και σίγουρα, δεν μπορείς να συνταγογραφίσεις botox στον ΕΟΠΥΥΥν (εκτός ειδικότητας...).
--- Τέλος παράθεσης ---
Τελικα ποια ειναι η ειδικοτητα που πρεπει-μπορει να ασχολειται με το μποτοξ?
Ποια ειδικοτητα μπορει να συνταγογραφησει μποτοξ στον ΕΟΠΠΥ?
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Και οι φυσίατροι σίγουρα (δεν ξέρω για τους νευρολόγους).
--- Τέλος παράθεσης ---
Τελικα ποια ειναι η ειδικοτητα που πρεπει-μπορει να ασχολειται με το μποτοξ?
Ποια ειδικοτητα μπορει να συνταγογραφησει μποτοξ στον ΕΟΠΠΥ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ρίξε μια ματιά στις ενδείξεις: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
EzeΤΡΟΛ:
Μια παλιά, δοκιμασμένη τακτική είναι να συνταγογραφούνται amp βουτυλο-τοξίνης (bo-tox) σε φαντάρους και κατόπιν ως δια μαγείας να καταλήγουν σε ιδιωτικά ιατρεία δερματολόγων κ.α.
Trivium: Σε αυτές τις περιπτώσεις η συσκευασία φέρει επάνω την επιγραφή: ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ
timex:
Κατάλαβα...
Δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει!
Δηλαδή να κάνει και μπότοξ!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση