Γενικά > Νομικά θέματα

Ποιές ιατρικές πράξεις δικαιούνται να εκτελούν οι Γενικοί Ιατροί.

<< < (6/7) > >>

samsok:
κατα την διαρκεια της ειδικοτητας μου παντως ,μονο νευρολογους ειδα να το χρησιμοποιουν(αντιμετωπιση σπαστικοτητας )

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκατα την διαρκεια της ειδικοτητας μου παντως ,μονο νευρολογους ειδα να το χρησιμοποιουν(αντιμετωπιση σπαστικοτητας )

--- Τέλος παράθεσης ---
   Λογικό, η καλή χρήση γίνεται στα ιδιωτικά ιατρεία όπως είπε η timex και ο Διακομιστής (και όχι στ νοσοκομεία) ....
   Και, απαντώντας στη timex σχετικά με το νομικό πλαίσιο, θα επαναλάβω ότι τα προβλήματα θα βγούν μόλις κάτι στραβώσει (μέχρι τότε ο καθένας κάτι ότι -σχεδόν- θέλει. Παραδείγματα πειραματικών θεραπευτικών αγωγών απο συναδέρφους έχω πολλά...)

timex:
Στο εξωτερικό τί γίνεται;
Μπορούν οι γενικοί γιατροί να κάνουν μπότοξ (αισθητικό) ;
Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Γιώργος Κανελλόπουλος:
Στο καταπληκτικό βιβλίο Procedures for Primary Care, των Pfenninger and Fowler, υπαρχει ολόκληρος τομέας, καμιά εικοσαριά κεφάλαια, για αισθητική ιατρική στο ιατρείο της πρωτοβάθμιας. Μεταξύ αυτών και το μπότοξ.

Όμηρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπορεί ο γενικός γιατρός να κάνει μπότοξ; Έχει αυτό το δικαίωμα;

--- Τέλος παράθεσης ---
19.04.2024 Παροχή διευκρινίσεων σχετικά με την εφαρμογή θεραπειών βοτουλινικής τοξίνης και υαλουρονικού οξέος.
Η εφαρμογή υαλουρονικού οξέος και βοτουλινικής τοξίνης (Botox) αποτελεί ιατρική πράξη και διενεργείται για αισθητικούς και θεραπευτικούς σκοπούς από ειδικευμένους/-ες ιατρούς των εξής ειδικοτήτων (στα εκπαιδευτικά προγράμματα των οποίων εμπίπτει η εν λόγω τεχνική):
1) Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής,
2) Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας,
3) Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. 
Επιπλέον, ιατροί των ειδικοτήτων Νευρολογίας, Νευροχειρουργικής και Οφθαλμολογίας δύνανται να χρησιμοποιούν την ως άνω τεχνική αποκλειστικά για θεραπευτικούς σκοπούς, τοπικά στην πάσχουσα περιοχή και σε συγκεκριμένες επιστημονικά τεκμηριωμένες ενδείξεις.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση