Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Αναρρωτική άδεια
Argirios Argiriou:
20/02/2019
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
14/12/2019
Εγγραφή ή Είσοδος
MARIUS:
Γνωρίζει κανένας πώς χορηγείται την παρούσα στιγμή η αναρρωτική άδεια ειδικού σκοπού λόγω covid19 σε υγειονομικό προσωπικό μονάδας υγείας?
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζει κανένας πώς χορηγείται την παρούσα στιγμή η αναρρωτική άδεια ειδικού σκοπού λόγω covid19 σε υγειονομικό προσωπικό μονάδας υγείας?
--- Τέλος παράθεσης ---
Στις 30/10/2023 έγραψα σε Ιατρική ομάδα του facebook:
Συνάδελφος, μου τηλεφώνησε να μου πει ότι είναι θετικός στον covid19 (το μόνο σύμπτωμά του είναι το μπούκωμα) και να με ρωτήσει τι ισχύει για το θέμα της καραντίνας.
Έψαξα στις 30/10/2023 στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ τι ισχύει για το θέμα της καραντίνας για όσους έχουν covid19. Πήγα εκεί που λέει «Είμαι υγειονομικός και έχω βρεθεί θετικός / είμαι στενή επαφή κρούσματος» και μετά εκεί που λέει «Ισχύουν τροποποιημένες οδηγίες» αλλά τότε μου βγάζει μήνυμα λάθους για αυτή την σελίδα...
Έτσι πήρα τηλέφωνο από το κινητό μου στις 30/10/2023 και ώρα 10.00 στο τηλέφωνο του ΕΟΔΥ ( 210 521 2054 ) και ρώτησα τι ισχύει για το θέμα της καραντίνας εάν έχει κανείς covid19:
Ένας υπάλληλος που σήκωσε το τηλέφωνο, μου είπε ότι αν πρόκειται για Υγειονομικούς τότε ισχύει η καραντίνα των 5 ημερών ενώ για τους υπόλοιπους δεν χρειάζεται να κάνουν καραντίνα αν νιώθουν ότι μπορούν να εργαστούν. Όταν του επισήμανα ότι στην ιστοσελίδα τους η συγκεκριμένη σελίδα βγάζει μήνυμα λάθους μου είπε, βαριεστημένα, "ε, ναι το ξέρω βγάζει μήνυμα λάθους..." (πιθανώς ο ΕΟΔΥ να άφησε αυτή την σελίδα επίτηδες χαλασμένη, για να μην πάρει κάποια ευθύνη).
Εγγραφή ή Είσοδος
GirousisN:
Υπάρχουν οδηγίες, που βέβαια έχουν ανακοινωθεί τον 6ο/2023 και ΔΕΝ έχουν ανανεωθεί έκτοτε….
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση