Θέματα Εργασίας > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Η ηγεσία του Υπουργείου παραπληροφορεί τους πολίτες και εμπαίζει τους ιατρους

<< < (2/2)

Gatekeeper:
Απλα ήθελαν να κόψουν τις συμβάσεις στους παλιους και νατις δώσουν στα δικα τους παιδιά. Έτσι απλά.
Θα επιδοτήθουν λοιπόν και τα παιδιά τους για 1χρόνο και τότε θα ξανασχοληθούμε τον θεσμό ΟΙ.

schumifer:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
5. Ο κος Βαρδαρός θεωρεί ότι με 3.000 ιατρούς το σύστημα θα λειτουργεί άριστα. Υπολογίζοντας πως κάθε γιατρός θα χρεώνεται 2.250 ασθενείς, θα καλύπτονται 6.750.000 πολίτες και εξ αυτών μόνο το 10-15% θα εξυπηρετείται μηνιαίως σύμφωνα με τα λεγόμενα του, δηλαδή περίπου 800.000 πολίτες κάθε μήνα. Τα υπόλοιπα 9 εκατομμύρια των Ελλήνων από που και ποιον θα εξυπηρετούνται;

Καλή τύχη σε όλους μας και καλή φώτιση.

Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματεύς

Ευάγγελος Τούλης  Σόλων Κωτούλας

Η εκπομπή στην οποία απαντά το δελτίο τύπου βρίσκεται εδώ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Τώρα ποιος παραπληροφορεί; 10000000 Έλληνες επισκέπτονται ιατρό κάθε μήνα;;;

pzogr:
Δεν ξέρω αν οι υπολογισμοί και οι μέσοι όροι που θα χρησιμοποιήσω είναι σωστοί, αλλά τα νούμερα νομίζω ότι δεν βγαίνουν. Εξηγούμαι:

- 23 εργάσιμες ανά μήνα, 4 ώρες ανά ημέρα, 4 ραντεβού ανά ώρα, 11 μήνες εργασίας (1 παρά κάτι είναι για άδεια)
Αυτά μας κάνουν 23x4x4x11=4048 ραντεβού ανά γιατρό και ανά έτος (με κόστος 1600x12=19200 δηλαδή 4,75 μεικτά ανά επίσκεψη), άρα περίπου 12 εκατομμύρια για 3000 γιατρούς.

- υπολογίζοντας ότι κατά μ.ο. ο κάθε ασθενής θέλει 3 επισκέψεις ανά έτος (από τα δικά μου αρχεία τόσο βγαίνει κι απ'ό,τι έχω δει τόσο υπολογίζεται και από άλλους) για τους 6750000 χρειάζονται περίπου 20 εκ. επισκέψεις. Άρα λείπουν 8 εκ. δηλαδή καλύπτεται δωρεάν το 60% και πληρώνει το 40% (ή δεν πηγαίνει σε γιατρό). Επίσης υποθέτω την άμεση και δωρεάν επίσκεψη μάλλον θα πρέπει να την ξεχάσουν οι ασθενείς, αφού ο περιορισμός του ενός γιατρού δεν θα αφήνει περιθώρια για σύντομο ραντεβού. Θα πάμε σε ραντεβού τύπου USA ή UK.

Gatekeeper:
1 χρόνο θα επιδοτήσουν κι αυτοί τα δικά τους παιδιά και μετά τέλος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση