Γενικά > Γενική συζήτηση

γενικη ιατρικη - ειδικοτητα/εργασια σε Αθηνα

(1/1)

eirini T:
Ειμαι στο 6ο ετος της ιατρικης και σκεφτομαι για ειδικοτητα την γενικη ιατρικη. Γενικα ψαχνω ειδικοτητα με καλη ποιοτητα ζωης απο θεμα ελευθερου χρονου και αγχους και δεν θα ηθελα να φυγω απο Αθηνα. Απο οικονομικης αποψης πρακτικα ξεκιναω απο το μηδεν χωρις καποια βοηθεια.( Εχω σκεφτει και ΩΡΛ, παιδιατρικη, ενδοκρινολογια, ρευματολογια, φυσικη ιατρικη/αποκατασταση).  Αυτο που δεν βρηκα στην αναζητηση ειναι κατα ποσο μπορει να δουλευει ο γενικος γιατρος στην ειδικοτητα και μετα στην Αθηνα και οχι σε επαρχια και ποιες ειναι οι συνθηκες γενικα. Ευχαριστω.

Gatekeeper:
Βασει των προτιμησεων σου η Γενική Ιατρική δεν είναι η σωστή ειδικότητα για εσένα. Δερματολογία με special interest την αισθητική ιατρική θα σου πρότεινα.

Αρχίατρος:
Εγώ θα διαφωνήσω, αν και δεν είμαι ΓΙ, νομίζω η ΓΙ θα σου ταίριαζε μια χαρά.  Άλλωστε πολλά παιδιά, ειδικεύομενους ΓΙ που γνωρίζω, την διάλεξαν γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Έχει ευρύ πεδίο, μπορείς κάλλιστα να πιάσεις δουλειά σε κάποιο ΤΟΜΥ (ή ΚΥ αστικού τύπου όπως θα τα λένε τότε), και να παίζεις μόνο πρωϊνό ωράριο, χωρίς εφημερίες, επείγοντα και άγχος.
Απ΄την άλλη, θα έχεις σίγουρα περισσότερο άγχος και χειρότερη ποιότητα ζωής από έναν δερματολόγο. Πόση είναι όμως η αναμονή αυτή την στιγμή στην Δερματολογία ; Γενική Ιατρική ξεκινάς ΑΜΕΣΑ.

eirini T:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒασει των προτιμησεων σου η Γενική Ιατρική δεν είναι η σωστή ειδικότητα για εσένα. Δερματολογία με special interest την αισθητική ιατρική θα σου πρότεινα.

--- Τέλος παράθεσης ---

το θεμα ειναι οτι ειναι αδυνατο να διαλεξω ειδικοτητα με τοση αναμονη, λογω χρηματων. Γιατι θεωρεις οτι δεν ειναι για εμενα, λογω της προτιμησης να ειμαι Αθηνα ή η ειδικοτητα εχει αλλες συνθηκες εργασιας απο οτι φανταζομαι?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση