Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

εξελιξη σε βαθμο διευθυντη

(1/3) > >>

mantsoti:
καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω το εξης : οντας επιμελητης Β, κι εχοντας αναγνωρισει προυπηρεσια 15ετη συνολικα, μπορω να κριθω απευθειας σε διευθυντη, η πρεπει να γινω πρωτα Α, και μετα την πενταετια κριση για διευθυντης ; ... το ρωταω μηπως γνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει κατι ... ευχαριστω.

Clemence:
Σοβαρά τώρα, δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα  ;)

timex:
Κοιτα τι μαθαινουμε...

Ένας που είναι Β, μπορεί να κάνει αίτηση σε προκήρυξη για θέση διευθυντού; Και η κρίση πώς θα γίνει; Θα μετρήσουν τα χρόνια προϋπηρεσίας των άλλων ή οι μετεκπαιδεύσεις, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, εργασίες κτλ που μπορεί να έχει κάποιος;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚοιτα τι μαθαινουμε...

Ένας που είναι Β, μπορεί να κάνει αίτηση σε προκήρυξη για θέση διευθυντού; Και η κρίση πώς θα γίνει; Θα μετρήσουν τα χρόνια προϋπηρεσίας των άλλων ή οι μετεκπαιδεύσεις, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, εργασίες κτλ που μπορεί να έχει κάποιος;

--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορεί να υποβάλει οποιοσδήποτε για διευθυντής, χωρίς να είναι καν στο ΕΣΥ. Όσον αφορά τα κριτήρια, μπορείτε να δείτε εδώ τη σχετική ΥΑ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

makmar:
Καλησπέρα,είμαι επιμελητής Α τρία χρόνια (είχα κάνει κανονικά 7 χρόνια ως Β).Πρόσφατα έκανα αναγνώριση προυπηρεσίας από άλλους φορείς κοινωνικής ασφάλισης για περίπου 6μιση χρόνια.Θα ήθελα να μου πείτε εάν έχω δικαίωμα να ζητήσω την εξέλιξη για διευθυντής,εφόσον με αυτήν την προυπηρεσία έχω συμπληρώσει την 8ετία και την 15ετία στο ΕΣΥ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση