ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε θέματα άλλων ειδικοτήτων

Γυναίκες και (χειρουργικές) ιατρικές ειδικότητες

<< < (3/3)

Δημήτριος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλλά ξαναρωτάω, γυναίκα ουρολόγο ή ακόμα χειρότερα ιατροδικαστή (που να κάνειν νεκροτομές όχι τοξικολογία με μπουκαλάκια) έχει δει κανείς;

--- Τέλος παράθεσης ---
Ιατροδικαστή είδα στο πρωτοθέμα του denominator, προσωπικά γυναίκα ουρολόγο δεν έχω δει ΠΟΤΕ !

Ίσως λόγω της φύσης της ειδικότητας να καταλαβαίνουν ότι ο μέσος άνδρας ασθενής θα αισθάνονταν άβολα...

--- Τέλος παράθεσης ---
το επιβεβαιώνω κι εγώ, είχα αναρωτηθει γιατί δεν έχω ακούσει ποτέ για γυναίκα ουρολόγο και σκέφτηκα ότι εγώ αν όχι σε γυναίκα ουρολόγο, σε ανδρολόγο δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πήγαινα...

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλλά ξαναρωτάω, γυναίκα ουρολόγο ή ακόμα χειρότερα ιατροδικαστή (που να κάνειν νεκροτομές όχι τοξικολογία με μπουκαλάκια) έχει δει κανείς;

--- Τέλος παράθεσης ---
Ιατροδικαστή είδα στο πρωτοθέμα του denominator, προσωπικά γυναίκα ουρολόγο δεν έχω δει ΠΟΤΕ !

Ίσως λόγω της φύσης της ειδικότητας να καταλαβαίνουν ότι ο μέσος άνδρας ασθενής θα αισθάνονταν άβολα...

--- Τέλος παράθεσης ---
το επιβεβαιώνω κι εγώ, είχα αναρωτηθει γιατί δεν έχω ακούσει ποτέ για γυναίκα ουρολόγο και σκέφτηκα ότι εγώ αν όχι σε γυναίκα ουρολόγο, σε ανδρολόγο δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πήγαινα...

--- Τέλος παράθεσης ---
Οι γυναίκες γιατί μας φαίνεται φυσικό να πηγαίνουν (και) σε άνδρες γυναικολόγους;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλλά ξαναρωτάω, γυναίκα ουρολόγο ή ακόμα χειρότερα ιατροδικαστή (που να κάνειν νεκροτομές όχι τοξικολογία με μπουκαλάκια) έχει δει κανείς;

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---
Οι γυναίκες γιατί μας φαίνεται φυσικό να πηγαίνουν (και) σε άνδρες γυναικολόγους;

--- Τέλος παράθεσης ---

Μας φαίνεται φυσιολογικό γιατί είμαστε άντρες και έχουμε μεγαλώσει (άνδρες και γυναίκες τουλάχιστον οι μεγαλύτεροι) σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία.

schumifer:
Προσωπικά καρφάκι δε θα μου καιγόταν αν ήταν να πάω σε γυναίκα ανδρολόγο, θα είχα μεγαλύτερα προβλήματα.  :o

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση