Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Ιδιωτικό ιατρείο σε άλλο νομό

(1/1)

sofis:
Καλησπέρα!Πρώτη φορά γράφω εδώ,είμαι νέα γιατρός και εργάζομαι σε μια ιδιωτική κλινική κάνοντας κάποιες εφημερίες το μήνα στην ειδικότητά μου.Ενδιαφέρομαι να ανοίξω ιδιωτικό ιατρείο σε μια περιοχή εκτός του νομού ,η οποία ανήκει σε  άλλον Ιατρικό Σύλλογο από αυτόν στον οποίο είμαι εγγεγραμμένη.Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει (να είμαι ταυτόχρονα γραμμένη σε δύο συλλόγους?)ή απαγορεύεται και αν όντως μπορώ να το κάνω,ποιά βήματα θα μπορούσα να ακολουθήσω και με ποιό τρόπο γίνεται(χρειάζεται να πάρω κάποια άδεια από τον ένα από τους δύο συλλόγους?). Ευχαριστώ..
Συγχωρέστε με αν το θέμα έχει ήδη απαντηθεί απλώς δεν το βρήκα κάπου αλλού στο forum.

Argirios Argiriou:
Το ξέρω σίγουρα ότι είναι δυνατόν. Θα είσαι γραμμένη και στους δύο Ιατρικούς Συλλόγους και θα πληρώνεις ετήσια συνδρομή και στο Ιατρικό Σύλλογο του Νομού που εργάζεσαι τώρα αλλά και στον Ιατρικό Σύλλογο του Νομού που σκέφτεσαι να ανοίξεις το Ιατρείο σου. Ενημέρωσε αυτόν τον δεύτερο Ιατρικό Σύλλογο και θα σου δώσουν λεπτομέρειες για το ύψος της ετήσιας συνδρομής (διαφέρει από Νομό σε Νομό) και τι απαιτούν για να σου δώσουν άδεια Ιατρείου.

sofis:
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αν θέλεις διάβασε όλο το thread.

sofis:
Σας ευχαριστώ πολύ!Δεν είχα διαβάσει αυτό το τόπικ γιατί εγώ είμαι σε έμμισθη θέση( οχι με μπλοκ)εδώ και ενδιαφέρομαι να ανοίξω σε μια κοντινή επαρχιακή περιοχή που,όμως,ανήκει σε άλλο νομό.Ήθελα να ρωτήσω και αν αυτό γίνεται,με δεδομένο ότι για να κάνω έναρξη στην εφορία πρέπει να μισθώσω ακίνητο,μήπως δε μου επιτραπεί η έναρξη λόγω του ότι δουλεύω ως έμμισθη σε ιδιωτική κλινική και κάνω άδικα τη μίσθωση και μετά δεν μπορέσω να το ανοίξω τελικά λόγω εφορίας.Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή.Βλέπω,.ομως  ότι απαντήθηκε ότι μπορεί κάποιος με ιδιωτική σύμβαση να δουλεύει και ως ελεύθερος επαγγελματίας(Στη δική μου περίπτωση και σε άλλο νομό-Ιατρικο σύλλογο.)
Ευχαριστώ και πάλι.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση