Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Μητρώο ασθενών με Διαβήτη.

<< < (3/4) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτή τη στιγμή μάλλον έχει μπλοκάρει το σύστημα και μου βγάζει "Σφάλμα ελέγχου ταυτότητας".
Edit: Μετά από 200 προσπάθειες και χωρίς να αλλάξω τίποτα, έγινε το θαύμα...

--- Τέλος παράθεσης ---

Συνέβη και σε συναδελφο και σε επικοινωνια με ΕΟΠΥΥ του ειπαν πως ο κωδικος που ειχε διαλεξει ειχε πανω απο 15 χαρακτηρες ενώ για την εισοδο στο μητρωο το συστημα δεχεται μεχρι 15!!!Το παραδοξο ειναι πως οταν κανουμε login για αναλωσιμα δεχεται κανονικα και πανω απο 15 χαρακτηρες...Αnyway...Αν καποιος συναδελφος εχει κωδικο με πανω απο 15 χαρακτηρες δεν χρειαζεται να τον αλλαξει αρκει να βαλει  ΜΟΝΟ τους 15 πρωτους χαρακτηρες του κωδικου του και -μαλλον :)- θα εισελθει κανονικα

--- Τέλος παράθεσης ---

Καμία σχέση νομίζω. Χρησιμοποιώ τον ίδιο κωδικό που είναι κάτω από 15 χαρακτήρες και στην αναγραφή αναλωσίμων και στο μητρώο. Σήμερα δε με έβαζε στο μητρώο. Πήγα λοιπόν ΕΟΠΥΥ-Επαγγελματίες-Ηλεκτρονικές υπηρεσίες παροχών υγείας-Ιατρικές Υπηρεσίες-Εγγραφή ιατρών για παροχές ΕΚΠΥ-Μεταβολή. Έβαλα τους κωδικούς, μπήκα και απλά βγήκα χωρίς να αλλάξω κάτι.
Αμέσως μετά μπόρεσα και έκανα σύνδεση στο μητρώο ασθενών ΣΔ. Θα δείξει στην επόμενη ανάλογη δυσλειτουργία αν αυτό ήταν το "κόλπο" ή αν ήταν τυχαίο.

pzogr:
Τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο μητρώο. Σκέφτηκα να κάνω μεταβολή αλλά (λέει) θα χρειαστώ τον κλειδάριθμο που μου έστειλαν (λέει πάλι) ηλεκτρονικά, τον οποίο δεν έχω. Ξέρει κανείς τίποτα; Από το edapy ακόμα ελέγχουν, δεν μου έχουν απαντήσει ουσιαστικά.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο μητρώο. Σκέφτηκα να κάνω μεταβολή αλλά (λέει) θα χρειαστώ τον κλειδάριθμο που μου έστειλαν (λέει πάλι) ηλεκτρονικά, τον οποίο δεν έχω. Ξέρει κανείς τίποτα; Από το edapy ακόμα ελέγχουν, δεν μου έχουν απαντήσει ουσιαστικά.

--- Τέλος παράθεσης ---

Η μεταβολή δεν χρειάζεται τον κλειδάριθμο. Η επανεγγραφή τον χρειάζεται.
Δοκίμασες να κάνεις μεταβολή όπως έγραψα παραπάνω (δηλαδή μόνο να μπεις και να βγεις στη μεταβολή χωρίς να αλλάξεις κάτι) ; Ή ακόμη και να κάνεις κανονική μεταβολή π.χ. να αλλάξεις τον κωδικό.

pzogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο μητρώο. Σκέφτηκα να κάνω μεταβολή αλλά (λέει) θα χρειαστώ τον κλειδάριθμο που μου έστειλαν (λέει πάλι) ηλεκτρονικά, τον οποίο δεν έχω. Ξέρει κανείς τίποτα; Από το edapy ακόμα ελέγχουν, δεν μου έχουν απαντήσει ουσιαστικά.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δοκίμασες να κάνεις μεταβολή όπως έγραψα παραπάνω (δηλαδή μόνο να μπεις και να βγεις στη μεταβολή χωρίς να αλλάξεις κάτι) ; Ή ακόμη και να κάνεις κανονική μεταβολή π.χ. να αλλάξεις τον κωδικό.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σωστά. Στη μεταβολή όμως δεν μου βγάζει πουθενά επιλογή για να αλλάξω κωδικό. Δεν έχει σχετικό κουτάκι εκτός αν είναι θέμα browser και δυσλειτουργεί. Μπήκα με firefox.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο μητρώο. Σκέφτηκα να κάνω μεταβολή αλλά (λέει) θα χρειαστώ τον κλειδάριθμο που μου έστειλαν (λέει πάλι) ηλεκτρονικά, τον οποίο δεν έχω. Ξέρει κανείς τίποτα; Από το edapy ακόμα ελέγχουν, δεν μου έχουν απαντήσει ουσιαστικά.

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Σωστά. Στη μεταβολή όμως δεν μου βγάζει πουθενά επιλογή για να αλλάξω κωδικό. Δεν έχει σχετικό κουτάκι εκτός αν είναι θέμα browser και δυσλειτουργεί. Μπήκα με firefox.

--- Τέλος παράθεσης ---

Έχεις δίκιο. Δοκίμασες μεταβολή (χωρίς να αλλάξεις κάτι) και συνεχίζει να μη συνδέεται στο μητρώο;
Η αλλαγή συνθηματικού βρίσκεται αφού κάνουμε σύνδεση στο "Γνωματεύσεις παροχών ΕΚΠΥ" - "Αλλαγή συνθηματικού"

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση