Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Μητρώο ασθενών με Διαβήτη.
pzogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο μητρώο. Σκέφτηκα να κάνω μεταβολή αλλά (λέει) θα χρειαστώ τον κλειδάριθμο που μου έστειλαν (λέει πάλι) ηλεκτρονικά, τον οποίο δεν έχω. Ξέρει κανείς τίποτα; Από το edapy ακόμα ελέγχουν, δεν μου έχουν απαντήσει ουσιαστικά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Η μεταβολή δεν χρειάζεται τον κλειδάριθμο. Η επανεγγραφή τον χρειάζεται.
Δοκίμασες να κάνεις μεταβολή όπως έγραψα παραπάνω (δηλαδή μόνο να μπεις και να βγεις στη μεταβολή χωρίς να αλλάξεις κάτι) ; Ή ακόμη και να κάνεις κανονική μεταβολή π.χ. να αλλάξεις τον κωδικό.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σωστά. Στη μεταβολή όμως δεν μου βγάζει πουθενά επιλογή για να αλλάξω κωδικό. Δεν έχει σχετικό κουτάκι εκτός αν είναι θέμα browser και δυσλειτουργεί. Μπήκα με firefox.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχεις δίκιο. Δοκίμασες μεταβολή (χωρίς να αλλάξεις κάτι) και συνεχίζει να μη συνδέεται στο μητρώο;
Η αλλαγή συνθηματικού βρίσκεται αφού κάνουμε σύνδεση στο "Γνωματεύσεις παροχών ΕΚΠΥ" - "Αλλαγή συνθηματικού"
--- Τέλος παράθεσης ---
Μ'αυτό έγινε η δουλειά! Ευχαριστώ...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Με ποιο τρόπο τελικά; Με αλλαγή κωδικού;
pzogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜε ποιο τρόπο τελικά; Με αλλαγή κωδικού;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι... έβαλα άλλο κωδικό και μετά όλα καλά. Κανένας από τους 2 κωδικούς δεν είχε απαγορευμένα σύμβολα ή μήκος. Μάλλον κάτι έγινε κατά την αναβάθμιση.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση