Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΠΑΡΑΔΟΞΑ
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρa και συγνωμη αν γραφω σε λάθος Topic,αλλά ''καίγομαι΄΄
Από χθές δεν μπορώ να μπω στο site tης συνταγογραφησης,ουτε απο chrome ουτε απο mozilla.Γνωριζει καποιος τι συμβαινει?
--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως φταίνε τα μπισκοτάκια, να τα κόψετε :) (να σβήσετε τα cookies - σε εμένα βοήθησε κάποια φορά σε ανάλογο πρόβλημα). Περεταίρω δεν ξέρω άλλο τι - ίσως το helpdesk της ΗΔΙΚΑ βοηθήσει (11131).
** Να συμπληρώσω ότι, προφανώς, δεν έχω πρόβλημα (στο Chrome).
md:
Ευχαριστω για την απαντηση...τελικα μετα απο πολυ ωρα και αναλογη κοσμοσυρροη στην αιθουσα αναμονης-και φυσικα αναλογο εκνευρισμο-προεκυψε οτι η τελευταια αναβαθμιση της συνταγογραφησης δεν ηταν συμβατη με το antivirus προγραμμα μου -ESET-
Αρχίατρος:
Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείτε antivirus πρόγραμμα αν τηρείτε κάποιους βασικούς κανόνες ασφαλείας.
Ορθοπαιδικός:
Να που εμφανίζονται ακόμα παράδοξα...
Σήμερα, την ώρα που προσπαθώ να καταχωρήσω-ξεκινήσω επίσκεψη (βάζω ΑΜΚΑ και πατάω αναζήτηση, βγαίνουν σωστά τα στοιχεία ασθενούς, γράφω διάγνωση και πατάω καταχώρηση) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα λάθους:
Παρακάτω εμφανίζονται σε λίστα τα μηνύματα για αυτή τη σελίδα.
Σφάλμα
Παρακαλώ επιλέξτε ασθενή.
Σφάλμα
Απέτυχε ο ορισμός παραμέτρων για το PatientId στην οντότητα EpresModule.UserVisits
μπλοκάρει, αλλά δίνει την δυνατότητα εκτύπωσης. Αυτό έγινε 3-4 φορές σίγουρα...
Εκτυπώνεται επίσκεψη του 2013 και όπως διαπίστωσα ήταν η πρώτη επίσκεψη που καταχώρησα. Αχ, τότε ήμουν νέος.... Στο συννημένο η εικόνα της ....ξεχασμένης προ πολλού επίσκεψης (και της ασθενούς παρεμπιπτόντως).
ΥΓ: μόλις διαπίστωσα ότι συμβαίνει ενίοτε και στο κλείσιμο επίσκεψης....
Vi_t:
Σήμερα παρουσιάστηκε σφάλμα στην προσπάθεια συνταγογράφησης διαγνωστικής εξέτασης από την ομάδα 1 , που αφορά σε ανύπαρκτο ιατρό και που εμφανίσε παραπεμπτικό άσχετο με την ομάδα 1, και με άλλο όνομα ασθενή, (TEST- A ...) πιθανόν δοκιμής από τους υπευθύνους της συνταγογράφησης, που το παραθέτω πιο κάτω..
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση