Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές

Εναρξη επαγγελματος με Εδρα την οικία. ΤΙ επιλογές έχω;

<< < (2/3) > >>

Denominator:
Είναι και κάποια άλλα που πρέπει να σκεφτεί κανείς που θέλει να δηλώσει το σπίτι του ως έδρα, όπως π.χ. το ότι θα πρέπει να γίνει αλλαγή χρήσης (από οικία σε επαγγελματική στέγη). Επίσης δε γλυτώνει την προμήθεια POS.
Έπειτα είναι και αυτό που λέει ο Αργύρης, ότι πιθανότατα ο Ιατρικός Σύλλογος δε θα δεχθεί να υπάρχει επαγγελματική υπόσταση χωρίς ουσιαστική έδρα (υπάρχουν ακόμη και κάποιες παλιές διατάξεις περί πλανόδιας ιατρικής, άραγε έχουν κάποια εφαρμογή στο θέμα μας;).
Στο κάτω-κάτω, αν είναι κανείς να παρέχει υπηρεσίες σε ένα μεγάλο "μαγαζί", ας το ξανασκεφτεί αν τον συμφέρει. Φορολογικά πολύ αμφιβάλλω. Εργασιακά δεν έχω άποψη.

giorgosbr:
τι εννοείς με την έννοια μεγάλο "μαγαζί"? Σε μεγάλη ιατρική εταιρεία ?

Ουσιαστικά η έδρα το σπίτι είναι μεταβατικό στάδιο μέχρις ότου ανοίξω ιατρείο .

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςτι εννοείς με την έννοια μεγάλο "μαγαζί"? Σε μεγάλη ιατρική εταιρεία ?

--- Τέλος παράθεσης ---
Και όχι μόνο, σε οποιονδήποτε τρίτο μπορεί να απασχολήσει γιατρό.

Argirios Argiriou:
20/12/2012

Κατοικίες ως ιατρεία , γραφεία και βεβαίωση Ν.4014

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Φαίδρα:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα σας,

Θα ξεκινησω σύμβαση μισθωτου για πρωϊνή εργασία σε κλινική.
Αλλά θα κάνω και έναρξη επαγγέλματος με έδρα την οικία μου.
Τι δυνατότητες έχω? Μπορώ πχ. να γράφω συνταγές με έδρα την οικία μου και να κάνω επισκέψει κατ' οικον, δεδομένου οτι δεν θα έχω Ιατρείο ?

Ευχαριστώ

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλησπέρα, σε σχέση με το παραπάνω ερώτημα, τελικά υπάρχει η δυνατότητα να κόβει κάποιος αποδείξεις ενώ έχει έδρα το σπίτι του (π.χ. σε κατ' οίκον επισκέψεις); ευχαριστώ πολύ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση