Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

ΕΤΕΑΕΠ

<< < (3/10) > >>

Argirios Argiriou:
Αντιγράφω από το facebook μήνυμα του συναδέλφου Βασίλειου Σταθόπουλου ο οποίος ασχολείται ιδιαίτερα με τα ασφαλιστικά μας ζητήματα. Το μεταφέρω μετά από άδειά του:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Επειδή ερωτούν πολλοί, τα ειδοποιητήρια που έχουν αναρτηθεί από τον Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. στην ιστοσελίδα του: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος αφορούν το ΕΦΑΠΑΞ, που δεν καταβάλαμε στο τέως Τ.Σ.Α.Υ. μετά την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου και λάβαμε τις αναδρομικές εισφορές των ετών 2017-2018 και των πρώτων μηνών του 2019.

Η είσοδος στην ιστοσελίδα παραμένει δύσκολη έως αδύνατη.

Εναλλακτικά μπορείτε να μπείτε και μέσω ΗΔΙΚΑ στο σύνδεσμο: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Προβλεπόμενα τυχόν αναγκαία δικαιολογητικά για επικοινωνία με το ταμείο στο e-mail: mmisth@eteaep.gov.gr

Φιλικότατα,

Βασίλειος Σταθόπουλος.

( Εξαιρούνται οι Υγειονομικοί από επικουρική σύνταξη, που ποτέ δεν είχαμε, καταβάλουμε μόνον ΕΦΑΠΑΞ που πάντοτε είχαμε. )

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈτσι μου είπε και ο Λογιστής μου. Επιτρέπεται να πληρώσω τα αναδρομικά ποσά, όλα μαζί μια και καλή.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Δεν διαφωνώ. αλλά είπα ότι τους κάνεις χάρη. Λεφτά μαζεμένα τους δίνεις, ούτε ευχαριστώ δεν θα πάρεις....
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι Ιατροί που έχουν εταιρεία χρειάζεται και αυτοί να πληρώσουν το ΕΤΕΑΕΠ ;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Αν φαίνονται ως μισθωτοί στις εταιρίες τους λογικά θα γίνονται ήδη κρατήσεις για ΕΤΕΑΕΠ. Ας μας διαφωτήσει κάποιος "εταιρικός"...
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ είσοδος στην ιστοσελίδα παραμένει δύσκολη έως αδύνατη.

Εναλλακτικά μπορείτε να μπείτε και μέσω ΗΔΙΚΑ στο σύνδεσμο: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
   Η ιστοσελίδα όντως του ΕΤΕΑΠ δεν δουλεύει. Αλλά δεν δουλεύει και ο άνω σύνδεσμος που έγραψε ο συνάδερφος. Αντίθετα αυτό που μετέφερα (από taxheaven...) πιο πάνω ισχύει: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
( Εξαιρούνται οι Υγειονομικοί από επικουρική σύνταξη, που ποτέ δεν είχαμε, καταβάλουμε μόνον ΕΦΑΠΑΞ που πάντοτε είχαμε. )

--- Τέλος παράθεσης ---

Με 7 ευρώ/μήνα, θα πάρουμε ένα εφάπαξ, που θα τρίβουμε τα μάτια μας...

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Με 7 ευρώ/μήνα, θα πάρουμε ένα εφάπαξ, που θα τρίβουμε τα μάτια μας...

--- Τέλος παράθεσης ---

Πάντως η όλη ιστορία του ΕΤΕΑΕΠ μου φάνηκε περίεργη - δεν ξέρω αν είναι δική μου αίσθηση μόνο.

Gatekeeper:
Σωστός.
Ας ενσωμάτωναν τις χρεώσεις στην εφαρμογή του ΕΦΚΑ.
Μυαλό κουκούτσι...
Σε κανα δυο χρόνια ΕΦΚΑ, ΕΟΠΥΥ, ΕΤΕΑΕΠ θα καταργηθουν.
Μονο ΑΑΔΕ θα μείνει.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση