Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
ΕΤΕΑΕΠ
Γ Παπαγεωργίου:
...Σε περίπτωση μισθωτής απασχόλησης και παράλληλης αυτοαπασχόλησης, η κράτηση θα γίνεται μόνο από τη μισθωτή απασχόληση...
εγώ που ανήκω σε αυτήν την κατηγορία βλέπω κανονικά στις οικονομικές μου εκκρεμότητες στο ΕΤΕΑΕΠ τα ποσά που αναφέρετε για 2017 2018 και Ιανουάριο - Φεβρουάριο 2019
άρα δεν ισχύει το παραπάνω;
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜε 7 ευρώ/μήνα, θα πάρουμε ένα εφάπαξ, που θα τρίβουμε τα μάτια μας...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι 7 ευρώ αλλά 23 το μήνα για 2017-18 και από 02/2019 έγινε 26 ευρώ το μήνα. Πληρώνουμε λοιπόν τώρα 312 το έτος. Επί ΤΣΑΥ με 2η ασφ. κατηγορία πληρώναμε 204*2=408 το έτος και στην τρίτη κατηγορία (το 2017) πήγε 242*2=484 το έτος. Τι σημασία έχει αφού τπτ δεν θα πάρουμε. Όσο πιο λίγα τόσο πιο καλά...
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣωστός.
Ας ενσωμάτωναν τις χρεώσεις στην εφαρμογή του ΕΦΚΑ.....
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε αυτά όλοι συμφωνούμε. Αλλά τι σημασία έχει;
Για το "κουκούτσι" είναι θέμα σκοπιμότητας: να πληρωθούν όσες περισσότερες επικουρικές γίνεται στους παλιούς μήπως και κερδίσουμε καμιά ψήφο.Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος...Σε περίπτωση μισθωτής απασχόλησης και παράλληλης αυτοαπασχόλησης, η κράτηση θα γίνεται μόνο από τη μισθωτή απασχόληση...
εγώ που ανήκω σε αυτήν την κατηγορία βλέπω κανονικά στις οικονομικές μου εκκρεμότητες στο ΕΤΕΑΕΠ τα ποσά που αναφέρετε για 2017 2018 και Ιανουάριο - Φεβρουάριο 2019
άρα δεν ισχύει το παραπάνω;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ισχύει. Σπεύσατε βραδέως να πληρώσετε (μάλλον αναμείνατε). Το ειδοποιητήριό σας είναι μάλλον λάθος, κοιτάξτε εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση --- Απόσπασμα: Οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες. Οσοι αυτοαπασχολούμενοι έχουν παράλληλα και μισθωτή απασχόληση δεν πρέπει να λάβουν υπόψη το ειδοποιητήριο που θα εκδοθεί, καθώς θα πρέπει να γίνει διασταύρωση, αλλά και εκκαθάριση με τις εισφορές που έχουν καταβληθεί από τη μισθωτή εργασία
--- Τέλος παράθεσης ---
fanisgp:
Προσπάθησα να πληρώσω απ΄το e-banking.Η τράπεζα Πειραιώς δεν έχει το αντίστοιχο ταμείο και δεν γνωρίζουν κάτι στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών!, η Εurobank το γνωρίζει το θέμα αλλά δεν ήξεραν πότε θα ενσωματωθεί ,με την Αlpha δεν ξέρω, ενώ το βρίσκεις ήδη στην Εθνική!
fanisgp:
Επικοινώνησα με το ΕΤΕΑΕΠ, απ' τις 5 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι πληρωμές τελικά, αφού θα έχουν ενημερωθεί και οι πλατφόρμες των τραπεζών.
Gatekeeper:
Εγγραφή ή Είσοδος
Οι Ιατροί που έχουν εταιρεία χρειάζεται και αυτοί να πληρώσουν το ΕΤΕΑΕΠ ;
Αν φαίνονται ως μισθωτοί στις εταιρίες τους λογικά θα γίνονται ήδη κρατήσεις για ΕΤΕΑΕΠ. Ας μας διαφωτήσει κάποιος "εταιρικός"...
--- Τέλος παράθεσης ---
Εχουν χρεωθεί εισφορές στους διαχειριστές των εταιριών , δεν γνωρίζω κατα πόσο είναι νόμιμο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση