Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
ΕΤΕΑΕΠ
Argirios Argiriou:
18-03-2019
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
12/03/2019
ΕΤΕΑΕΠ: Έρχονται τα πρώτα ειδοποιητήρια για την επικουρική ασφάλιση.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Τώρα πλέον μπορεί να πληρώσει κανείς και μέσω της ηλεκτρονικής τράπεζας της Πειραιώς, winbank. Το βρίσκει ως ΕΤΕΑΕΠ Εισφορές μη Μισθωτών
Argirios Argiriou:
Έστειλα στις 10/04/2019 στις 08.27 το πρωί το παρακάτω email στo support@winbank.gr
Τίτλος email: Αδυνατώ να πληρώσω το ΕΤΕΑΠ για το 2018 (bug ?? )
Γειά σας!
Πήγα μέσω winbank στο "ΕΤΕΑΕΠ Εισφορές μη Μισθωτών " και πλήρωσα χωρίς πρόβλημα τις εισφορές μου για όλο το 2017 (281,28 € ). Η εκτέλεση έγινε στις 10/04/2019.
Πήγα να συνεχίσω και να πληρώσω με τον ίδιο τρόπο τις εισφορές μου για όλο το 2018 (ακριβώς το ίδιο ποσό δηλαδή 281,28 € ) αλλά ίσως επειδή πρόκειται για ακριβώς το ίδιο ποσό και επειδή ο κωδικός εντολής πληρωμής είναι ο ίδιος,
μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
"Μήνυμα λάθους. Η πληρωμή έχει ήδη καταχωρηθεί"
Προσπάθησα να επαναλάβω την διαδικασία μετά από λίγες ώρες αλλά μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα και όταν μπαίνω στον λογαριασμό μου σιγουρεύομαι ότι όντως δεν έχει γίνει η πληρωμή για το 2018.
Αντιθέτως μπόρεσα μετά να πληρώσω το ΕΤΕΑΠ για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2019 (49,44 € και οι δύο μήνες μαζί), παρόλο που και σε αυτή την περίπτωση ο κωδικός εντολής είναι ο ίδιος. Στην περίπτωση αυτή, υποθέτω ότι πέρασε η πληρωμή διότι το ποσό πληρωμής ήταν διαφορετικό από το ποσό της πληρωμής για όλο το 2018.
Παράκληση να διορθώσετε το παραπάνω πρόβλημα.
Με τιμή,
Αργύριος Αργυρίου
Ιδιώτης Γενικός Ιατρός
Καβάλα
Argirios Argiriou:
Απάντηση συναδέλφου σε Ιατρική ομάδα στο facebook, πριν ακόμη προλάβει να μου απαντήσει η winbank:
Ειναι ιδιος κωδικος πληρωμης.Αν δοκιμασεις ενα 24ωρο μετα το δεχεται.Τα πληρωσα εγω ετσι
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση