Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

ΕΤΕΑΕΠ

<< < (9/10) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπάντηση συναδέλφου σε Ιατρική ομάδα στο facebook, πριν ακόμη προλάβει να μου απαντήσει η winbank:

Ειναι ιδιος κωδικος πληρωμης.Αν δοκιμασεις ενα 24ωρο μετα το δεχεται.Τα πληρωσα εγω ετσι

--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ πλήρωσα σε μία φορά το άθροισμα για το 2017 και το 2018, όπως με συμβούλευσε ο λογιστής μου, ακριβώς επειδή τα ποσά αυτά αναφέρονται στον ίδιο κωδικό πληρωμής.
Η συναλλαγή έγινε χωρίς πρόβλημα.

Argirios Argiriou:
Βγήκε το ΕΤΕΑΕΠ εισφορές μη Μισθωτών για τον Μάρτιο του 2019. Πρέπει να πληρωθεί έως 03/05/2019.

Argirios Argiriou:
Όποιος πληρώσει το ΕΤΕΑΕΠ Απριλίου του 2020 έως 15/06/2020 έχει έκπτωση 50% δηλαδή 13 ευρώ αντί για 26 ευρώ.

fanisgp:
Aν έχουν πληρωθεί εμπρόθεσμα οι δόσεις Φεβρουαρίου-Μαρτίου η έκπτωση είναι 75% 6,5 ευρώ δηλαδή

Argirios Argiriou:
Αντιγράφω από Ιατρική Ομάδα του facebook στις 10/07/2020:

ΕΤΕΑΕΠ
Μεχρι Παρασκευη 24 Ιουλιου πρεπει να διαλεξουμε ασφαλιστικη κατηγορια για το εφαπαξ. Μεχρι τωρα ειχαμε μπει αυτοματα στην 1η κατηγορια (26 ευρω).
Τωρα μπορουμε να διαλεξουμε μια απο τις 3 κατηγοριες. 26-31-37 ευρω η καθε κατηγορια.
Το εφαπαξ που θα παρουμε εχει να κανει με τις εισφορες σε αντιθεση με τον ΕΦΚΑ που οι εισφορες δεν ειναι ανταποδοτικες οποτε νομιζω πως αξιζει να μπουμε στην 3η κατηγορια των 37 ε ανα μηνα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση