Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Χειρόγραφη Συνταγογράφηση -εκ νέου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ ;;
anasm:
Γειά σας,
Συγχωρέστε με αν το εν λόγω ζήτημα έχει, ενδεχομένως, αναλυθεί σε προηγούμενη ανάρτηση στο Forum.
Παρόλα αυτά,
η σχετική εγκύκλιος είναι σαφής,
προβλέποντας ακόμα και κυρώσεις τόσο στον θεράποντα (συνταγογράφο) γιατρό, όσο και στον φαρμακοποιό που εκτελεί την ιατρική συνταγή...
Τελικά,
η παραπάνω "καινοτομία" υφίσταται και (υποχρεωτικά) εφαρμόζεται, σε επίπεδο Τακτικού ιατρείου,
ή έχει ήδη αποσυρθεί δυνάμει κάποιας νέας (διορθωτικής) εγκυκλίου ;;;
Σας ευχαριστώ πολύ
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά, γιατί έχουν βγει κατά καιρούς εγκύκλιοι με αντικρουόμενα μηνύματα.
anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά, γιατί έχουν βγει κατά καιρούς εγκύκλιοι με αντικρουόμενα μηνύματα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Γειά σας κ. Αργυρίου,
Το θέμα είναι,
Έχετε υπόψη σας συγκεκριμένη εγκύκλιο, με ημερομηνία σύνταξης-δημοσίευσης μετά τις 28/01/2019,
που να αναιρεί το περιεχόμενο της προαναφερθείσας ;;
Γιατί αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, δυστυχώς, την πατήσαμε (και με τον νόμο)......
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Χαλάρωσε και μην ασχολείσαι με τις βλακείες του καθενός!
Γράψε (χώρεσε) αγωγή φίλε μου με 10 φάρμακα στο μικροσκοπικό βιβλιάριο του ΟΠΑΔ να σε παραδεχτώ!
Αλήθεια στους ανασφάλιστους που δεν έχουν βιβλιάρια που θα γράφουμε την αγωγή;
Αλήθεια το (σχεδόν υποχρεωτικό όπως το είχαν παρουσιάσει) token το χρησιμοποιείς για τη συνταγογράφηση; ;D
Argirios Argiriou:
Στο ΙΚΑ της πόλης μου πάντως, πριν κανένα μήνα, ξέρω με σιγουριά ότι δεν είχαν να δώσουν βιβλιάρια.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση