Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Μετάθεση-Μετακίνηση-Παραίτηση
Σπύρος Κ.:
Καλησπέρα παιδιά. Μετά από πόσα χρόνια μπορεί μόνιμος γιατρός να ζητήσει μετάθεση (μετακίνηση, απόσπαση - δεν μου είναι σαφής ο διαχωρισμός) σε νοσοκομείο άλλης περιφέρειας;
Επίσης, μπορεί μετά από 2 χρόνια υπηρεσίας να παραιτηθεί και να διεκδικήσει άλλη θέση ή υπάρχει ποινή;
Ευχαριστώ!
GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα παιδιά. Μετά από πόσα χρόνια μπορεί μόνιμος γιατρός να ζητήσει μετάθεση (μετακίνηση, απόσπαση - δεν μου είναι σαφής ο διαχωρισμός) σε νοσοκομείο άλλης περιφέρειας;
Επίσης, μπορεί μετά από 2 χρόνια υπηρεσίας να παραιτηθεί και να διεκδικήσει άλλη θέση ή υπάρχει ποινή;
Ευχαριστώ!
--- Τέλος παράθεσης ---
1) Μετά από 5 έτη υπηρεσία σε "άγονο" νοσοκομείο ή ΚΥ.
2) Φυσικά. Δεν υπάρχει καμία ποινή μετά από παραίτηση.
Σπύρος Κ.:
Ευχαριστώ πολύ!
iceman:
Υπαρχει ομως ποινη για εγγραφη σε λιστα επικουρικων ιατρων.
"1. Οι γυναίκες και άνδρες ιατροί έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης εγγραφής στον κατάλογο μίας Υγειονομικής Περιφέρειας ή στον κατάλογο που τηρείται στο Υπουργείο Υγείας για το Ε.Κ.Α.Β.
Για την εγγραφή στον κατάλογο οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει:
στ) να μην έχουν παραιτηθεί από θέση ειδικευμένου/ης ιατρού κλάδου Ε.Σ.Υ. ή ναμην έχουν αποποιηθεί διορισμό σε θέση ειδικευμένου/ης ιατρού κλάδου Ε.Σ.Υ.,"
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα παιδιά. Μετά από πόσα χρόνια μπορεί μόνιμος γιατρός να ζητήσει μετάθεση (μετακίνηση, απόσπαση - δεν μου είναι σαφής ο διαχωρισμός) σε νοσοκομείο άλλης περιφέρειας;
Ευχαριστώ!
--- Τέλος παράθεσης ---
1) Μετά από 5 έτη υπηρεσία σε "άγονο" νοσοκομείο ή ΚΥ.
2) Φυσικά. Δεν υπάρχει καμία ποινή μετά από παραίτηση.
--- Τέλος παράθεσης ---
Να σημειώσω ότι για την αντίστροφη διαδρομή (προς άγονο νοσοκομείο ή ΚΥ) δεν υπάρχει χρονικός προσδιορισμός
Επίσης το όριο των 5 ετών που αναφέρεται στο (1) είναι σχεδόν αυτοδίκαιη η μετάθεση βάσει νόμου.
Δε γνωρίζω αν υπάρχει χρονικός περιορισμός γενικότερα ώστε κάποιος να μπορεί να κάνει μετάθεση οποιαδήποτε στιγμή για οπουδήποτε.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση