Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
βεβαίωση εκπλήρωση υπηρεσίας υπαίθρου
nasiaser:
Καλημέρα σας όλους! Θέλω μια βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου απο το ΥΥ. Εκανα την αίτηση ηλεκτρονικά , καθώς κάποια γνωστή που είχε κάνει το ίδιο με διαβεβαίωσε ότι της ήρθε ηλεκτρονικό το πιστοποιητικό σε 10 ημέρες. Οι 10 ημέρες δεν έχουν περάσει ακόμη, αλλά ανησυχώ μήπως καθυστερήσει περισσότερο. Γνωρίζει κάποιος πόσες ημέρες χρειάζεται για να εκδοθεί η βεβαίωση αυτή, αν πάω και υποβάλλω αίτηση στο υπουργείο;
Αρχίατρος:
Έχοντας κάνει την διαδικασία σχετικά πρόσφατα, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει ο τρόπος που θα κάνεις την αίτηση, όσο ο τρόπος που θα σου αποστείλουν την βεβαίωση.
Αν επείγεσαι ζήτα τους να στην στείλουν με email (έλεος πια με τα fax, δεν ξερω αν χρησιμοποιούνται σε άλλη χώρα του κόσμου). Αργότερα θα την παραλάβεις και ταχυδρομικώς.
Argirios Argiriou:
Δηλαδή, μπορεί να πάρει κανείς βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου, ακόμη και χρόνια μετά από την ολοκλήρωση του Αγροτικού;
Ποιος την εκδίδει; Το αντίστοιχο Κέντρο Υγείας ή το Υπουργείο;
Εγώ αυτή την βεβαίωση που πήρα όταν ολοκλήρωσα το Αγροτικό μου από το Κέντρο Υγείας, την φυλάω ως κόρη οφθαλμού.
iceman:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔηλαδή, μπορεί να πάρει κανείς βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου, ακόμη και χρόνια μετά από την ολοκλήρωση του Αγροτικού;
Ποιος την εκδίδει; Το αντίστοιχο Κέντρο Υγείας ή το Υπουργείο;
Εγώ αυτή την βεβαίωση που πήρα όταν ολοκλήρωσα το Αγροτικό μου από το Κέντρο Υγείας, την φυλάω ως κόρη οφθαλμού.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι μπορει και χρονια μετα.
Την εκδιδει το Υπουργειο.
Για προκηρυξη θεσης ιατρου ΕΣΥ ΜΟΝΟ αυτη ισχυει.
Εχουν ακυρωθει πολλα ατομα γιατι πηγαν βεβαιωση απο το κεντρο υγειας ήτο νοσοκομειο που υπηρετησαν.
Αντιγραφο το αποσπασμα απο μια προκηρυξη "8.Βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου ή βεβαίωση νόμιμης απαλλαγής, όπου είναι απαραίτητη, η οποία εκδίδεται από το τμήμα ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού Νομικών Προσώπων του Υπουργείου Υγείας"
GirousisN:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα σας όλους! Θέλω μια βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου απο το ΥΥ. Εκανα την αίτηση ηλεκτρονικά , καθώς κάποια γνωστή που είχε κάνει το ίδιο με διαβεβαίωσε ότι της ήρθε ηλεκτρονικό το πιστοποιητικό σε 10 ημέρες. Οι 10 ημέρες δεν έχουν περάσει ακόμη, αλλά ανησυχώ μήπως καθυστερήσει περισσότερο. Γνωρίζει κάποιος πόσες ημέρες χρειάζεται για να εκδοθεί η βεβαίωση αυτή, αν πάω και υποβάλλω αίτηση στο υπουργείο;
--- Τέλος παράθεσης ---
Η ημερομηνία λήξης των νέων προκηρύξεων είναι η 01/07/19. Αν δεν την έχετε παραλάβει μέχρι τότε καταθέτετε με την αίτηση σας ότι έχετε ζητήσει τη βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου από το ΥΥ και όταν την παραλάβετε δικαιούσθε να την καταθέσετε εκπρόθεσμα.
Κρατήστε αποδεικτικό της ηλεκτρονικής αίτησης σας ή αποδεικτικό από τα ΚΕΠ.
Κάτι ανάλογο έγινε σε παλαιότερη προκήρυξη :
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση