Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
βεβαίωση εκπλήρωση υπηρεσίας υπαίθρου
nasiaser:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Μου είχαν πει απο το ΥΥ ότι το έστειλαν συστημένο την προηγούμενη Τρίτη, αλλά ακόμη δεν το έχω παραλάβει. Φαντάζομαι όμως ότι σήμερα αύριο θα έρθει.
Τώρα με τις προκήρυξη των εκλογών τι γίνεται; μπλοκάρουν τα πάντα μέχρι νεοτέρας; Είχα κάνει αίτηση και για την προηγούμενη προκήρυξη με τα ΚΥ, και θεωρητικά περιμενα τις επομενες εβδομάδες να αρχίσουν να βγαίνουν πίνακες μη παραδεκτών αιτήσεων, κλπ. Παγώνουν όλα τώρα;
nasiaser:
Μόλις το πήρε ο αντρας μου από το ΚΕΠ. Μου ειχαν ζητήσει απ το ΥΥ ν τους στείλω βεβαίωση για το τρίμηνο και για το αγροτικό. Ή βεβαίωση όμως δεν αναφέρει το τρίμηνο, παρά μόνο τους 12 μήνες στο αγροτικό . Είναι σωστή ή βεβαίωση ή πρέπει να βγάλω άλλη που να αναφέρει και το τρίμηνο;
iceman:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜόλις το πήρε ο αντρας μου από το ΚΕΠ. Μου ειχαν ζητήσει απ το ΥΥ ν τους στείλω βεβαίωση για το τρίμηνο και για το αγροτικό. Ή βεβαίωση όμως δεν αναφέρει το τρίμηνο, παρά μόνο τους 12 μήνες στο αγροτικό . Είναι σωστή ή βεβαίωση ή πρέπει να βγάλω άλλη που να αναφέρει και το τρίμηνο;
--- Τέλος παράθεσης ---
"
για προκηρυξη ιατρων ΕΣΥ ειστε καλυμμενη. αρκει να γραφει οτι "εκπληρωσατε την υποχρεωτικη υπηρεσια υπαιθρου". Πως, που, ποτε και για ποσο ειναι αδιαφορο. Εξαλλου αλλοι εχουν κανει 9μηνο αλλοι 12 μηνο αλλοι 15μηνο αγροτικο κτλ
Αν θελετε σε περιπτωση διορισμου να αναγνωρισετε προυπηρεσια για χρονοεπιδομα καλυτερα να καταθεσετε τα χαρτια που εχετε απο το νοσοκομειο.
nasiaser:
Σας ευχαριστώ πολύ. Τι γίνεται τώρα εν όψει εκλογών με τις τρέχουσες προκηρύξεις και την νέα που οι αιτήσεις ξεκινούσαν στις 11/6, γνωρίζει καποιος;
Argirios Argiriou:
Οδηγίες για τη χορήγηση βεβαίωσης εκπλήρωσης ή απαλλαγής από την εκπλήρωση της υποχρέωσης υπηρεσίας υπαίθρου.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση