Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Μετάθεση ιατρου ΕΣΥ
ZArk:
Τι καθεστώς ισχύει για τα Κ.Υ. αστικών περιοχών ( πρώην ΙΚΑ) για τα οποία εκκρεμεί η εκδοσή οργανογράμματος; Θα μπορούσε ένας ιατρός έχοντας τις προϋποθέσεις του ΦΕΚ να μεταφερθεί σε Κ.Υ αστικού τύπου ( πρώην ΙΚΑ) στο οποίο δεν υπηρετεί αυτή τη στιγμή κανένας Γενικός Ιατρός ή Παθολόγος; Δεν υπάρχει ακριβώς κενη θέση, αλλά εργάζονται εκεί δυο Γενικοί Ιατροί με μετακίνηση από άλλο Κ.Υ και από Περιφερειακό ιατρείο. Η μετακίνησή τους δεν υπονοεί οτι υπάρχει θέση κενη Γενικών Ιατρών; Διαφορετικά θα εκτελούσαν αλλότριο έργο αν η κενή θέση είναι Καρδιολόγου ή Νευροχειρουργού. ( ;-) )
iceman:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ μετακίνησή τους δεν υπονοεί οτι υπάρχει θέση κενη Γενικών Ιατρών; Διαφορετικά θα εκτελούσαν αλλότριο έργο αν η κενή θέση είναι Καρδιολόγου ή Νευροχειρουργού. ( ;-) )
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν νομίζω ότι για απλές μετακινήσεις ισχύει αυτο. Δείτε το καλοκαίρι πόσες μετακινήσεις διαφόρων ειδικοτήτων γίνονται σε μικρά νησιά του Αιγαιου .
Μου εχει τύχει και μένα να μετακινηθω για 1 μήνα σε νοσοκομείο που δεν προβλεπόταν θέση της ειδικότητας μου.
Όμηρος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι καθεστώς ισχύει για τα Κ.Υ. αστικών περιοχών ( πρώην ΙΚΑ) για τα οποία εκκρεμεί η εκδοσή οργανογράμματος; Θα μπορούσε ένας ιατρός έχοντας τις προϋποθέσεις του ΦΕΚ να μεταφερθεί σε Κ.Υ αστικού τύπου ( πρώην ΙΚΑ) στο οποίο δεν υπηρετεί αυτή τη στιγμή κανένας Γενικός Ιατρός ή Παθολόγος; Δεν υπάρχει ακριβώς κενη θέση, αλλά εργάζονται εκεί δυο Γενικοί Ιατροί με μετακίνηση από άλλο Κ.Υ και από Περιφερειακό ιατρείο. Η μετακίνησή τους δεν υπονοεί οτι υπάρχει θέση κενη Γενικών Ιατρών; Διαφορετικά θα εκτελούσαν αλλότριο έργο αν η κενή θέση είναι Καρδιολόγου ή Νευροχειρουργού. ( ;-) )
--- Τέλος παράθεσης ---
Ήμουν έτοιμος να απαντήσω ότι δεν προβλέπεται μετάθεση σε πρώην ΙΚΑ -νυν ΚΥ αστικών περιοχών, γιατί δεν υπάρχουν οργανικές θέσεις.
Μια πρόχειρη όμως αναζήτηση στο Διαύγεια του Υπουργείου Υγείας μου έβγαλε ήδη από την 1η σελίδα πρόσφατες μεταθέσεις ιατρών ΕΣΥ από άγονες Α΄περιοχές (με βάση το ΠΔ 131/1987) σε ΚΥ της Αττικής που είναι πρώην ΙΚΑ ,όπως ΚΥ Αχαρνών,1ο ΚΥ Περιστερίου, ΚΥ Δάφνης. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Τι τελικά ισχύει?
GirousisN:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι καθεστώς ισχύει για τα Κ.Υ. αστικών περιοχών ( πρώην ΙΚΑ) για τα οποία εκκρεμεί η εκδοσή οργανογράμματος; Θα μπορούσε ένας ιατρός έχοντας τις προϋποθέσεις του ΦΕΚ να μεταφερθεί σε Κ.Υ αστικού τύπου ( πρώην ΙΚΑ) στο οποίο δεν υπηρετεί αυτή τη στιγμή κανένας Γενικός Ιατρός ή Παθολόγος; Δεν υπάρχει ακριβώς κενη θέση, αλλά εργάζονται εκεί δυο Γενικοί Ιατροί με μετακίνηση από άλλο Κ.Υ και από Περιφερειακό ιατρείο. Η μετακίνησή τους δεν υπονοεί οτι υπάρχει θέση κενη Γενικών Ιατρών; Διαφορετικά θα εκτελούσαν αλλότριο έργο αν η κενή θέση είναι Καρδιολόγου ή Νευροχειρουργού. ( ;-) )
--- Τέλος παράθεσης ---
Ήμουν έτοιμος να απαντήσω ότι δεν προβλέπεται μετάθεση σε πρώην ΙΚΑ -νυν ΚΥ αστικών περιοχών, γιατί δεν υπάρχουν οργανικές θέσεις.
Μια πρόχειρη όμως αναζήτηση στο Διαύγεια του Υπουργείου Υγείας μου έβγαλε ήδη από την 1η σελίδα πρόσφατες μεταθέσεις ιατρών ΕΣΥ από άγονες Α΄περιοχές (με βάση το ΠΔ 131/1987) σε ΚΥ της Αττικής που είναι πρώην ΙΚΑ ,όπως ΚΥ Αχαρνών,1ο ΚΥ Περιστερίου, ΚΥ Δάφνης. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Τι τελικά ισχύει?
--- Τέλος παράθεσης ---
Στην Ελλάδα 2.0, της αριστείας και της προόδου συνεχίζει να ισχύει το παλιό, καλό ρουσφέτι και βόλεμα των ημετέρων, με διορισμούς - μεταθέσεις από το παράθυρο.
Σιγά μη κ#$%σουμε από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν οργανικές θέσεις.
Κάποτε υπήρχαν.
Γιατί νομίζετε ότι τα καταργήσαμε (πρώην ΙΚΑ) 12 χρόνια πριν?
Argirios Argiriou:
@GirousisN Ο διορισμός στα πρώην ΙΚΑ και αν δεν ήταν ρουσφετολογικός....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση