Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Μετάθεση ιατρου ΕΣΥ

<< < (8/8)

iceman:
Η προξηρυξη για μονιμες θεσεις ΕΣΥ στην ΠΦΥ που τρεχει αυτες τις μερες, εχει πολλες θεσεις σε Κεντρα Υγειας (πρωην ΙΚΑ) της Αττικης παντως.

ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι καθεστώς ισχύει για τα Κ.Υ. αστικών περιοχών ( πρώην ΙΚΑ) για τα οποία εκκρεμεί η εκδοσή οργανογράμματος; Θα μπορούσε ένας ιατρός έχοντας τις προϋποθέσεις του ΦΕΚ να μεταφερθεί σε Κ.Υ αστικού τύπου ( πρώην ΙΚΑ) στο οποίο δεν υπηρετεί αυτή τη στιγμή κανένας Γενικός Ιατρός ή Παθολόγος; Δεν υπάρχει ακριβώς κενη θέση, αλλά εργάζονται εκεί δυο Γενικοί Ιατροί με μετακίνηση από άλλο Κ.Υ και από Περιφερειακό ιατρείο. Η μετακίνησή τους δεν υπονοεί οτι υπάρχει θέση κενη Γενικών Ιατρών; Διαφορετικά θα εκτελούσαν αλλότριο έργο αν η κενή θέση είναι Καρδιολόγου ή Νευροχειρουργού. ( ;-) )

--- Τέλος παράθεσης ---
Ήμουν έτοιμος να απαντήσω ότι δεν προβλέπεται μετάθεση σε πρώην ΙΚΑ -νυν ΚΥ αστικών περιοχών, γιατί δεν υπάρχουν οργανικές θέσεις.
Μια πρόχειρη όμως αναζήτηση στο Διαύγεια του Υπουργείου Υγείας μου έβγαλε ήδη από την 1η σελίδα πρόσφατες μεταθέσεις ιατρών ΕΣΥ από άγονες Α΄περιοχές (με βάση το ΠΔ 131/1987) σε ΚΥ της Αττικής που είναι πρώην ΙΚΑ ,όπως ΚΥ Αχαρνών,1ο ΚΥ Περιστερίου, ΚΥ Δάφνης. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
 Τι τελικά ισχύει?

--- Τέλος παράθεσης ---

Τελικά αυτες οι μεταθεσεις αφορουν ιατρους που μετατιθενατι απο μια Υπε σε αλλη Υπε και ακολουθει παλιοτερες ρυθμισεις. Το ερωτημα ειναι εαν μπορει να συμπεριληφθει στις διαταξεις του τελευταιου ΦΕΚ η μεταθεση ιατρου εντος της ιδιας Υπε αλλα σε άλλο Κ.Υ το οποιο στερειται οργανογραμματος

nasiaser:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν η μετακίνησή σας είναι πλήρης, ναι, μπορείτε.
Αν η μετακίνησή σας είναι για κάλυψη εφημεριακών αναγκών, τότε η παραπάνω διάταξη δεν έχει εφαρμογή σε εσάς.

--- Τέλος παράθεσης ---
Για την μετάθεση είναι πιο σαφές ότι με αφορά, διότι αναφέρει ότι περιλαμβάνει όσους υπηρετησαν σε αγονο Α ή Β. Προσωπικά όμως με ενδιαφέρει το ζητημα της βαθμολογικής εξέλιξης, που συμφωνα με τον νομο αφορά όσους κατέλαβαν ή θα καταλάβουν θέσεις σε άγονα Α. Εγώ δεν έχω καταλάβει θέση σε άγονο Α, υπηρετώ όμως σε άγονο Α. Φοβάμαι μήπως απορρίψουν την αίτησή μου για ταχυτερη βαθμολογική εξέλιξη, βάσει αυτού......

MARIUS:
1.Σε περίπτωση αίτησης μετάθεσης προς άγονο Α ή Β, είθισται να ζητείται η γνώμη του φορέα προέλευσης, χωρίς αυτή βέβαια να είναι δεσμευτική.

2.Σχετικά με την έλλειψη οργανογράμματος στα κέντρα υγείας και στα κέντρα υγείας αστικού τύπου (ο όρος έχει καταργηθεί και πλέον όλες οι μονάδες ΠΦΥ, μαζί και αυτές των πρώην ΙΚΑ, ονομάζονται κέντρα υγείας) νομίζω ότι είναι αστικός μύθος. Όσοι έχουν τη δυνατότητα εισόδου στο μητρώο της Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, μπορούν να διαπιστώσουν ποιες είναι οι θέσεις (ιατρικό, νοσηλευτικό, λοιπό προσωπικό) για κάθε ένα κέντρο υγείας ξεχωριστά και ανά ΥΠΕ.

3. Μη συγχέουμε το θέμα των μεταθέσεων με το θέμα των μετακινήσεων.

4. Κέντρα υγείας άγονων περιοχών υπάρχουν και σε μεγάλες πόλεις κι όχι απαραίτητα σε απομακρυσμένες περιοχές. Π.χ. άγονα τύπου Α είναι το κέντρο υγείας της πόλης της Κοζάνης και της πόλης της Δράμας.

Argirios Argiriou:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση