Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Αμάν αυτός ο καφές πάνω στο γραφείο του Ιατρού εν ώρα εργασίας.

<< < (2/3) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσωπικά θα με πρόσβαλε, ως ασθενή, να πίνει ο άλλος καφέ ενώ του λέω τον πόνο μου.

--- Τέλος παράθεσης ---
Πάντως Αργύρη εδώ και 15 χρόνια που κάνω ιατρείο έχοντας καφέ δίπλα μου ποτέ κανείς δεν έτυχε να το σχολιάσει.
Φυσικά δεν ξέρω τι μπορεί να πει κανείς από μέσα του, αλλά πιστεύω ότι όλο και κάτι θα ξέφευγε από κάποιον.
Νομίζω ότι αυτό που βλέπει ο ασθενής είναι αν δουλεύεις για το πρόβλημά του κι όχι αν αναγκάζεσαι να πιεις μια γουλιά καφέ κάθε μισάωρο...
(Προσωπικές απόψεις)

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσωπικά θα με πρόσβαλε, ως ασθενή, να πίνει ο άλλος καφέ ενώ του λέω τον πόνο μου.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Έχω συχνά καφέ στο ιατρείο αλλά δεν τον πίνω αν έχω ασθενή. Δεν μου αρέσει και εμένα ως εικόνα. Πίνω μια γουλιά στην εναλλαγή ασθενών ή όταν τύχει κάποιος φίλος (πολύ χρήσιμοι οι 'φαρμακάδες΄ σε μερικές περιπτώσεις, κυρίως όταν πεινάω...).
   Έτσι έφτασα τέτοια ώρα σήμερα (21.20) και πίνω ακόμα καφέ (είναι στη μέση).
   Πάντως θα συμφωνήσω με τον Βασίλη ότι και μια γουλιά που και πού, αν ασχολείσαι με τον ασθενή δεν πειράζει (όπως είπα συνήθως δεν το κάνω, αν πράγματι σπανίως το "θέλω" το επισημαίνω στον ασθενή κάπως σαν: "Η περίπτωση σας χρειάζεται και λίγο καφέ...")

Αρχίατρος:
Διακρίνω μια εμμονή με τον καφέ. Κι όμως πολύ λειτουργούμε ακριβώς με αυτόν. Εμένα δεν θα με πείραζε καθόλου, αν ο άλλος λειτουργεί με καφέ, με γάλα-κακάο, με οτιδήποτε, απλά να ασχοληθεί μαζί μου (ως ασθενή).

Εγώ εργαζόμενος στο Δημόσιο τον έχω παντού μαζί μου, όσο και αν ενοχλεί κάποιους (ξυδάκι), απλά όπως πολύ σωστά εγράφη δεν τον πίνω μπροστά στον ασθενή όταν μου λέει το πρόβλημά του...

Καφετιέρες γνωρίζω ότι υπάρχουν και στην Γερμανία στους εργασιακούς χώρους.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Καφετιέρες γνωρίζω ότι υπάρχουν και στην Γερμανία στους εργασιακούς χώρους.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και στην Σουηδία έχει καφετιέρες με καφέ εκλεκτής ποιότητας αλλά είναι στον χώρο που κάνει το διάλειμμα του το προσωπικό. Και εκεί πίνουν και το καφέ τους, όχι μπροστά στον ασθενή. ( Απομεινάρι της Προτεσταντικής Ηθικής ;  ).

Πάντως από αυτό που γράφει παραπάνω ο Ορθοπαιδικός (αλλά και από σχετικές συζητήσεις που έχω κάνει με εντόπιους συναδέλφους ) έχω καταλήξει ότι υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες Ιατροί που συμφωνούν ότι δεν είναι καλή εικόνα.

Gatekeeper:
Αργύρη μ, όποιου δεν του αρέσει μπορεί να απευθυνθεί σε άλλο παροχο ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση