Μια πολύ ωραία ντρίπλα (αφού δεν υπάρχει ιατρικό ιστορικό) θα ήταν να ζητήσεις ενημερωτικό από τον θεράποντα ιατρό (ή τους θεράποντες ιατρούς) ότι λαμβάνει αυτή την αγωγή και για πόσο χρειάζεται να την παίρνει, αντί να σου αραδιάσουν 12 κουτάκια και να σου ορκιστούν ότι τα παίρνει.
Ωραίο θα ήταν αλλά έλα που η ασθενής ελάμβανε την αγωγή ήδη απο το εξωτερικό και απλά έγινε η αντιστοίχηση σε ορισμένα σκευάσματα που είχαν αλλη εμπορική ονομασία σε σκευάσματα του Ελληνικού εμπορίου....(επομένως πρέπει να ζητήσω ενημερωτικό απο το εξωτερικό!!)
Επίσης έχω και την ιδιώτη καρδιολόγο που χορήγησε εκτός των καρδιολογικών, ως υπέρβαση εαυτού εκτός του Diamicron που λάμβανε ήδη η ασθενής και SGLT2 χειρόγραφα, η ασθενής το έλαβε απο το φαρμακείο "βερεσέ" και εγώ πρέπει να κάνω landry job !!!! Φυσικά η απάντηση στο "δεν έχει δικαίωμα συνταγογραφησης ΣΔ2 η καρδιολόγος", θα ήταν δώσε τότε εσύ γιατρέ οτι νομίζεις, που πάλι σε βάζει στο γήπεδο του πρωτοκόλλου σέντρα.
Θα γράψω τα φάρμακα τελικά δεν την γλυτώνω, αλλα είναι μια εξαιρετικά γραφειοκρατική διεκπεραίωση με πολλή χαρτούρα ( έντυπο Ευρωπαίου ασφαλισμένου χ2 , πρωτόκολλα χ4 , επιλογή σκευασμάτων χ12 κτλ) και αισθάνομαι πολύ "ριγμένος" στην όλη υπόθεση, μιας κι η "καυτή πατάτα" της απαιτητικής τουρίστριας είναι στα χέρια μου.
[/quote]
Να μου αραδιάσει 12 μπουκαλάκια-κουτάκια από το εξωτερικό δε μου λέει κάτι ότι τα λαμβάνει η ίδια. Ακόμη κι αν έχουν το όνομά της πάνω, δε λέει μέχρι πότε πρέπει να τα λαμβάνει. Οπότε γνωμάτευση από τους γιατρούς του εξωτερικού για αγωγή και διάρκεια αυτής. Δεν υπάρχει; Τότε προμήθεια από το φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή και πληρωμή όλου του ποσού, αφού στην Ελλάδα έχουμε αυτό το "σύστημα"
Υποθέτω αν πάω ανάλογα στο εξωτερικό και δείξω μερικά κουτιά σε έναν γιατρό δεν είναι αρκετό για να πειστεί ότι τα λαμβάνω.
Στην ερώτηση "δώσε τότε εσύ γιατρέ ό,τι νομίζεις" θα απαντούσα "νομίζω ότι δε χρειάζεται κάτι άλλο" (έχει εξετάσεις που δείχνουν ότι έχει αρρύθμιστο ΣΔ; )