Γενικά > Γενική συζήτηση

Τόσο κακό είναι να μετατραπεί ένα Νοσοκομείο σε ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα;

(1/1)

Argirios Argiriou:
Ξεσπάθωσαν κάποιοι γιατί η νυν ηγεσία του ΠΙΣ προτείνει να μετατραπούν τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ από ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα .

Εγώ ξέρω ότι το Νοσοκομείο με την μεγαλύτερη προσφορά προς την κοινωνία της Βορείου Ελλάδας, είναι το Παπαγεωργίου το οποίο να μεν είναι ενταγμένο στο ΕΣΥ αλλά είναι όμως ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα .

Τυχαίο;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞεσπάθωσαν κάποιοι γιατί η νυν ηγεσία του ΠΙΣ προτείνει να μετατραπούν τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ από ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα .
Εγώ ξέρω ότι το Νοσοκομείο με την μεγαλύτερη προσφορά προς την κοινωνία της Βορείου Ελλάδας, είναι το Παπαγεωργίου το οποίο να μεν είναι ενταγμένο στο ΕΣΥ αλλά είναι όμως ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα .
Τυχαίο;

--- Τέλος παράθεσης ---

Τι ακριβώς θεωρείτε ότι θα βελτιωθεί στο ΕΣΥ με τη μετατροπή των νοσοκομείων (γιατί όχι και των ΚΥ ?) σε ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ?
Το ΚΕΕΛΠΝΟ σίγουρα δεν αποτελεί επιτυχημένο παράδειγμα ΝΠΙΔ. Και αν σωστά θεωρείτε μη σωστή τη σύγκριση, ούτε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου αποτελεί τον κανόνα. Αρκεί να αναφέρουμε ότι 3 από τα 7 μέλη του ΔΣ του ιδρύματος, διορίζονται από το ίδρυμα Παπαγεωργίου και ότι στα 22 χρόνια λειτουργίας του έχει γίνει μόνο 1 αλλαγή διοικητή.

Gatekeeper:
Κατ' αρχήν θα αυξηθούν οι αποδοχές των εργαζομένων. Απο 12 μισθούς θα παίρνουν 14.

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατ' αρχήν θα αυξηθούν οι αποδοχές των εργαζομένων. Απο 12 μισθούς θα παίρνουν 14.

--- Τέλος παράθεσης ---

Η ολομέλεια του ΣτΕ προ 5μήνου έκρινε ότι οι περικοπές των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς και του επιδόματος θερινής άδειας (13ος και 14ος μισθός) των εν ενεργεία δημοσίων υπαλλήλων, υπαλλήλων ΟΤΑ, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, κ.λπ. είναι "συνταγματικές".

Gatekeeper:
Σωστός.
Οι νέοι υπάλληλοι ωστόσο δεν θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι συνεπώς θα λαμβάνουν 14 μισθούς.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση