ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Κορονοϊός ( COVID-19 )

<< < (26/170) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο νοσοκομείο που αναφέρει ο Αργύρης είναι υπαίθριο, του Σουηδικού Στρατού, νομίζω και εδώ πρέπει να μπουν στο παιχνίδι και τα στρατιωτικά νοσοκομεία και οι υπαίθριες Κινητές Μονάδες που διαθέτουν, αν ξεφύγει η κατάσταση.

Επίσης επίταξης ΟΛΩΝ των ιδιωτών γιατρών. Δεν θα μας σώσουν ανειδίκευτοι ιατροί σε αναμονή ειδικότητας...

--- Τέλος παράθεσης ---

Συμφωνώ απολύτως με τον @Αρχίατρο για την επίταξη των ιδιωτών ιατρών ανάλογα με τις προτεραιότητες και τις ανάγκες (κι εγώ ιδιώτης είμαι).
Όσον αφορά τις στρατιωτικές δομές, δε γνωρίζω φυσικά το επιχειρησιακό πλάνο του ΕΣ, αλλά τουλάχιστον "ψυχρά" περιστατικά μπορούν να φιλοξενηθούν σε Υγειονομικές Δομές του Στρατού με σκοπό να απελευθερωθεί χώρος στα Δημόσια Νοσοκομεία.

md:

Περιγράφω τι γίνεται στην Σουηδία εδώ και δεκαετίες: Ο Ιατρός γράφει την συνταγή στον υπολογιστή......

O ιατρος πως πληρωνεται? πεζό μεν,αλλα δεν ειδα τον ΚΑΔ μας στις επιχορηγουμενες ''επιχειρησεις'' και τα εξοδα τρεχουν κανονικοτατα,χωρις εσοδα...

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Περιγράφω τι γίνεται στην Σουηδία εδώ και δεκαετίες: Ο Ιατρός γράφει την συνταγή στον υπολογιστή......

O ιατρος πως πληρωνεται? πεζό μεν,αλλα δεν ειδα τον ΚΑΔ μας στις επιχορηγουμενες ''επιχειρησεις'' και τα εξοδα τρεχουν κανονικοτατα,χωρις εσοδα...

--- Τέλος παράθεσης ---

Στο 95% των περιπτώσεων ο Ιατρός στην Σουηδία είναι Δημόσιος Υπάλληλος.

Οι ελάχιστοι ιδιώτες πληρώνονται ηλεκτρονικά πριν στείλουν οποιαδήποτε συνταγή (σχεδόν κανένας άνθρωπος δεν έχει πάνω του μετρητά στην Σουηδία).

( Αλλά και για τους κρατικούς Ιατρούς οι ασθενείς πληρώνουν κάτι δείτε εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος   ).

Argirios Argiriou:
23/03/2020

ΣΟΥΗΔΙΑ: Τι λέει ο Έλληνας γιατρός Γιώργος Γαρεφαλάκης για την κατάσταση που επικρατεί;

Argirios Argiriou:
22/03/2020  ΤΟ ΒΗΜΑ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση