ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Κορονοϊός ( COVID-19 )

<< < (76/170) > >>

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Υπάρχει κάποιο σχετικό ΦΕΚ που προβλέπει ότι κλείνει το ιατρείο για 14 ημέρες ή για την απολύμανση; Το έχω ψάξει αλλά δεν το βρίσκω.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μερικά πράγματα γίνονται και χωρίς ΦΕΚ...

Δ. Κουναλάκης:
Υπάρχει κάποιο σχετικό ΦΕΚ που προβλέπει ότι κλείνει το ιατρείο για 14 ημέρες ή για την απολύμανση; Το έχω ψάξει αλλά δεν το βρίσκω.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ήταν το πρώτο ΦΕΚ που βγήκε με επείγοντα μέτρα για την πανδημία. Δεν μίλαγε για αυτόματο κλείσιμο, ούτε για συγκεκριμένες ημέρες, απλά αν ο ΕΟΔΥ θεωρούσε ότι έπρεπε να κλείσεις, ξανάνοιγες μόνο με υπογραφή υπουργού. Επίσης, απαιτούσε απολύμανση από πιστοποιημένο συνεργείο για βιολογικούς παράγοντες, δηλαδή ένα από 4-5 σε όλη την Ελλάδα.

Argirios Argiriou:
24/08/2020

Argirios Argiriou:

Γ Παπαγεωργίου:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
Ήταν το πρώτο ΦΕΚ που βγήκε με επείγοντα μέτρα για την πανδημία. Δεν μίλαγε για αυτόματο κλείσιμο, ούτε για συγκεκριμένες ημέρες, απλά αν ο ΕΟΔΥ θεωρούσε ότι έπρεπε να κλείσεις, ξανάνοιγες μόνο με υπογραφή υπουργού. Επίσης, απαιτούσε απολύμανση από πιστοποιημένο συνεργείο για βιολογικούς παράγοντες, δηλαδή ένα από 4-5 σε όλη την Ελλάδα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δημήτρη νομίζω βρήκα το ΦΕΚ που αναφέρεσαι

Άρθρο πρώτο παράγραφος 2

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση