Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Πώς περιγράφουμε στον κόσμο με τί ασχολείται ένας ιδιώτης Γενικός Ιατρός;
jpsfm:
Θα μπορουσε ενας γενικος ιατρος να χειριζεται μηχανημα laser αποτριχωσης, να κανει botox και υαλουρονικο?
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα μπορουσε ενας γενικος ιατρος να χειριζεται μηχανημα laser αποτριχωσης, να κανει botox και υαλουρονικο?
--- Τέλος παράθεσης ---
Διαισθάνομαι ερώτηση παγίδα... Για ποιο λόγο ρωτάτε τέτοιο θέμα.
Επίσης ο χειρισμός του μηχανήματος αποτρίχωσης είναι κάτι το ειδικό; Ενα μηχάνημα (μικρο βέβαια) έχει και η σύζυγος μου οίκοι. Να την επιπλήξω;
Οι ΓΙ έχουν διδαχτεί δερματολογία... Το αντικείμενο τους είναι αρκετά ευρύ.
Μαρία Χόρτη:
Μερικές φορές διαπιστώνω ότι εκτός απο τον απλό κόσμο ούτε οι γιατροί των άλλων ειδικοτήτων γνωρίζουν πάνω σε τι έχει εκπαιδευτεί ένας γενικός ιατρός, ποιο είναι το αντικείμενό του και τι πράξεις έχει δικαίωμα - και υποχρέωση- να κάνει. Θεωρούν ότι ουσιαστικά δεν γνωρίζουμε παρά ελάχιστα για τα πάντα.
Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να αλλάξει αυτό.
jpsfm:
Δεν καταλαβαινω που βλεπετε την παγιδα στην ερωτηση μου. ο λογος που ρωτω ειναι να προφυλαξω συγγενικο μου προσωπο γενικο γιατρο να εγκαταστησει τετοιο μηχανημα στο ιδιωτικο του ιατρειο. φυσικα ο χειρισμος τετοιου μηχανηματος κατα την αποψη μου δεν ειναι κατι το ειδικο μιας και το χρησιμοποιουν απαντες ειδικοι και μη. ωστοσο επειδη προκειται για ιδιωτικο ιατρειο και επειδη ζουμε σε μια χωρα δικομανων πρεπει να εισαι κατοχυρωμενος το μεγιστον...
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςοίκοι
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ έβαλα "Συμφωνώ" για τη σωστή χρήση του επιρρήματος "οἴκοι" (=στο σπίτι).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση