Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Πώς περιγράφουμε στον κόσμο με τί ασχολείται ένας ιδιώτης Γενικός Ιατρός;

<< < (5/6) > >>

jpsfm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςοίκοι

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ έβαλα "Συμφωνώ" για τη σωστή χρήση του επιρρήματος "οἴκοι" (=στο σπίτι).

--- Τέλος παράθεσης ---

το σωστο θα ηταν εν οικω με υπογεγραμμενη αλλα γιατροι ειστε οχι φιλολογοι...

jpsfm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα μπορουσε ενας γενικος ιατρος να χειριζεται μηχανημα laser αποτριχωσης, να κανει botox και υαλουρονικο?

--- Τέλος παράθεσης ---
   Διαισθάνομαι ερώτηση παγίδα... Για ποιο λόγο ρωτάτε τέτοιο θέμα.
   Επίσης ο χειρισμός του μηχανήματος αποτρίχωσης είναι κάτι το ειδικό; Ενα μηχάνημα (μικρο βέβαια) έχει και η σύζυγος μου οίκοι. Να την επιπλήξω;
   Οι ΓΙ έχουν διδαχτεί δερματολογία... Το αντικείμενο τους είναι αρκετά ευρύ.

--- Τέλος παράθεσης ---

το μηχανημα της συζυγου προοριζεται για προσωπικη χρηση φανταζομαι και οχι για επαγγελματικη...
ατοπη η παρατηρηση λοιπόν

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςτο σωστο θα ηταν εν οικω με υπογεγραμμενη αλλα γιατροι ειστε οχι φιλολογοι...

--- Τέλος παράθεσης ---
(και ψιλή στο οίκω να μην ξεχνιόμαστε) το οίκοι είναι επίρρημα ενω το εν οίκω εμπρόθετο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα δύο (παρέβαλε: κοντά=σε κοντινή απόσταση).
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςτο μηχανημα της συζυγου προοριζεται για προσωπικη χρηση φανταζομαι και οχι για επαγγελματικη...
ατοπη η παρατηρηση λοιπόν

--- Τέλος παράθεσης ---
  Όχι είναι το ίδιο, αναφέρθηκα στις δεξιότητες που χρειάζονται για το μηχάνημα και όχι στην επαγγελματική χρήση, νομικά (που, όπως είπατε, δεν υφίσταται νομικό πλαίσιο).
    Η εξήγηση της ερώτηση σας (""ο λογος που ρωτω ειναι να προφυλαξω συγγενικο μου προσωπο γενικο γιατρο να εγκαταστησει τετοιο μηχανημα στο ιδιωτικο του ιατρειο"") μου φαίνεται επαρκής... Πιστεύω ότι, το να βγάζει κανείς τρίχες, μάλλον θα έχει ως αποτέλεσμα απαξιωτικά σχόλια απο συναδέρφους παρά καταγγελία (ήδη όπως βλέπετε το σχόλιο είναι σχετικά απαξιωτικό). Βέβαια αν αποδώσει (οικονομικά) μάλλον θα αποστομωθούν κάποιοι (και εγώ). Για την χρήση ΒΟΤΟΧ επιτρέψτε μου κάποιες επιφυλάξεις...

EzeΤΡΟΛ:
Το "εν οίκω" το ξέρουν όλοι. Η μαγκιά είναι το "οίκοι".

Argirios Argiriou:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση