Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Ακτινογραφίες κατ' οίκον ! ( X-Rays at home)

(1/2) > >>

Argirios Argiriou:
Γνωρίζατε ότι μπορεί να γίνει ακτινογραφία κατ' οίκον και μάλιστα ότι αυτό γίνεται και στην Ελλάδα ( μου είπαν συνάδελφοι στο facebook για Αθήνα και Κέρκυρα τουλάχιστον).

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Χτύπησα στο google την φράση « πόσο κοστίζει μία ακτινογραφία κατ' οίκον » και όντως μου έβγαλε αρκετές εταιρείες στην Αθήνα που έχουν αυτή την δυνατότητα. Τιμή βέβαια δεν βρήκα πουθενά. Αυτά στο τηλέφωνο.

StGeorg:
Επειδή προ ειδικότητας είχα δουλέψει για κανά χρόνο στο συντονιστικό κέντρο των Γιατρών SOS στην Αθήνα, θυμάμαι ότι συνεργάζονταν με ένα κέντρο το οποίο παρείχε αυτή τη δυνατότητα και τότε ακόμα όπως και υπερήχους. Μιλάμε για τουλάχιστον 10 χρόνια πριν.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπειδή προ ειδικότητας είχα δουλέψει για κανά χρόνο στο συντονιστικό κέντρο των Γιατρών SOS στην Αθήνα, θυμάμαι ότι συνεργάζονταν με ένα κέντρο το οποίο παρείχε αυτή τη δυνατότητα και τότε ακόμα όπως και υπερήχους. Μιλάμε για τουλάχιστον 10 χρόνια πριν.

--- Τέλος παράθεσης ---

Φαντάσου! Ούτε που το είχα ακούσει μέχρι τώρα.

Στις 30/03/2020 συνάδελφος στο facebook μου είπε ότι το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 150-200 ευρώ.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
δε νομίζω ότι βγάζουν τώρα σε ύποπτα περιστατικά. Γιατί αν βγάζουν, ό,τι μέτρα κι αν παίρνουν, θα κάνουν τρομερή διασπορά.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση