Γενικά > Ενδιαφέροντα Links
Εθνικό Συνταγολόγιο 2007 σε pdf
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Να ρωτήσω γιατί τόσος ενθουσιασμός για ένα έντυπο που εν έτει 2009 ονομάζεται Εθνικό Συνταγολόγιο 2007 και περιέχει δεδομένα μέχρι και το 2006; ??? ???
EzeΤΡΟΛ:
Μήπως επειδή πλέον υπάρχουν γεννιές ιατρών που δεν έχουν ξαναζήσει παρόμοιο φαινόμενο; :)
(Να συμπληρώσω ότι στα τέλη των 90s, Εθνικό Συνταγολόγιο έβγαινε κάθε χρόνο!)
timex:
Ξέρει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να βγει νέο συνταγολόγιο;
Harper:
Ειναι καραγκιοζηδες.Τελικα αν δεν πεσει χρημα ή δε λαβει πρωτοβουλια ο ιδιωτικος τομεας ΟΛΟΙ σε αυτη τη χωρα τα ξυνουν.Μετα μας φταινε οι απολυσεις στο δημοσιο.
Ο ΕΟΦ εχει να εκδωσει συνταγολογιο απο το 2007 και υπαρχουν site οπως ο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος που βαζουν γυαλια!Πολυ καλη δουλεια για οποιον εχει κανει χρηση της ιστοσελιδας.
Αληθεια ποσο δυσκολο ειναι να βγαλεις ενα βιβλιο σε pdf ,να το κρατας update καθε χρονο και να ειναι προσιτο για download σε καθε γιατρο?Μα πόσο δυσκολο?Ας μη τα τυπωνουν για να πληρωνουμε χαρτι και βιβλιοδεσιες,μονο σε pdf.Εξαλλου ΟΛΟι πλεον εχουμε υπολογιστη για συνταγογραφισh και πολλοι απο εμας smartphones και θα βολευε το pdf χωρις να ξοδευεται το κρατος!
Υ.Γ.sorry για την παραθεση της παραπανω ιστοσελιδας ελπιζω να μη θεωρηθει διαφημιση,απλα την παρεθεσα για να δωσω εμφαση στα λεγομενα μου.Αν θελουν οι διαχειριστες τη σβηνουνThanks
Μαρία Χόρτη:
Δεν χρειάζεται να είναι .pdf, αρκεί να ενημερώνουν το Εθνικό Συνταγολόγιο στην πλατφόρμα του ΕΟΦ
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν ξέρω αν έχουν καιρό να το ενημερώσουν, πάντως εγω το συμβουλεύομαι συχνά. To μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει τις τιμές των φαρμάκων.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση