Γενικά > Νομικά θέματα

27/05/2020 Πώς πιστοποιούμε πλέον το γνήσιο της υπογραφής μας.

(1/2) > >>

Argirios Argiriou:
Πάμε στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος   Ψάχνουμε στην αναζήτηση « Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης » κάνουμε log in με τους κωδικούς του taxis ή κάποιας Ελληνικής ηλεκτρονικής τράπεζας που πιθανώς να έχουμε και γράφουμε στο ελεύθερο κείμενο π.χ.

« Δηλώνω υπεύθυνα το γνήσιο της υπογραφής μου στον εισηγητικό φάκελο προς το ΚΕΠΑ για τον κ. ………. με ημερομηνία 25/07/2020. »

Επιλέγω το όνομα του αποδέκτη π.χ. « ΚΕΠΑ Καβάλας »

Πατάω το κουμπί έκδοση.

Την υπεύθυνη αυτή δήλωση μπορούμε είτε να την εκτυπώσουμε είτε να την στείλουμε στον αποδέκτη ηλεκτρονικά.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάμε στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος   Ψάχνουμε στην αναζήτηση « Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης » κάνουμε log in με τους κωδικούς του taxis ή κάποιας Ελληνικής ηλεκτρονικής τράπεζας που πιθανώς να έχουμε και γράφουμε στο ελεύθερο κείμενο π.χ.
...

--- Τέλος παράθεσης ---
   Δεν το δοκίμασα, δείχνει πολύ χρήσιμο. Αλλά:
--- Παράθεση ---Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης
Εκδώστε την υπεύθυνη δήλωση που χρειάζεστε ηλεκτρονικά.

Μπορείτε να μπείτε στην υπηρεσία με 2 τρόπους:

με τoυς προσωπικούς σας κωδικούς web banking σε Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank ή Eurobank
με τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet (αφού πρώτα μπείτε μία φορά με τους κωδικούς web banking, για να επιβεβαιώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου)
--- Τέλος παράθεσης ---
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ζητάει υποχρεωτικά κωδικούς τράπεζας. Πέρα από ότι μπορεί να μην θέλω να έχω e-bank (πέστε με παλαιολιθικό ή δεινόσαυρο), σίγουρα δεν έχω διάθεση να καταχωρήσω οπουδήποτε αλλού τους κωδικούς τραπέζης πέρα από τη "σίγουρη" ιστοσελίδα της τράπεζας. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς η καταχώρηση του τηλεφώνου;

schumifer:
Στα βόρεια, η ηλεκτρονική υπογραφή είναι αποκλειστικά μέσω τραπέζης (εφαρμογή μεν, αλλά αυτός που χορηγεί την ηλεκτρονική πιστοποίηση είνια η τράπεζα). Μπορεί να εννοεί ότι θα μπεις μία φορά για επιβεβαίωση στοιχείων και μετά δε θα χρειάζεται

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτα βόρεια, η ηλεκτρονική υπογραφή είναι αποκλειστικά μέσω τραπέζης (εφαρμογή μεν, αλλά αυτός που χορηγεί την ηλεκτρονική πιστοποίηση είνια η τράπεζα). Μπορεί να εννοεί ότι θα μπεις μία φορά για επιβεβαίωση στοιχείων και μετά δε θα χρειάζεται

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ναι και εγώ μια φορά πιστεύω. Αλλά δεν θέλω οι κωδικοί τραπέζης να καταχωρηθούν πουθενά αλλού εκτός από τη ίδια την τράπεζα. Αν έκανε η τράπεζα την πιστοποίηση (όπως λέτε για τη Σουηδία) δεν θα είχα πρόβλημα....

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάμε στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος   Ψάχνουμε στην αναζήτηση « Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης » κάνουμε log in με τους κωδικούς του taxis ή κάποιας Ελληνικής ηλεκτρονικής τράπεζας που πιθανώς να έχουμε και γράφουμε στο ελεύθερο κείμενο π.χ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Στους κωδικούς δεν είναι "ή" είναι "και", τουλάχιστον την πρώτη φορά.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση