Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η e-syntagografisi λειτουργεί;;;
schumifer:
Διόλου παράξενο ή καν μη αναμενόμενο πάντως στη Σκανδιναβία. Όταν αλλάξαμε έκδοση ηλεκτρονικού φακέλου από 8.0 σε 8.1 έγινε πανηγύρι για μέρες, αφού είχε προηγηθεί 3ήμερη αδυναμία πρόσβασης για τη μετάβαση. Συμβαίνουν αυτά, είναι τεράστια εγχειρήματα, με περισσότερες παραμέτρους από όσες μπορεί να συνυπολογίσει το ανθρώπινο μυαλό, οπότε συμβαίνουν κουλά. Αν είναι να δουλεύει τζιτζί από την πρώτη προγραμματισμένη ημέρα τότε θα είναι μια χαρά.
ΥΓ με δεδομένο ότι θα υπάρξει κάποια εναλλακτική για τις επείγουσες ανάγκες
fanisgp:
Αν από σήμερα δεν δουλεύει καταλαβαίνεται τι έχουμε να τραβήξουμε τις επόμενες βδομάδες με τους καραγκιόζηδες που έχουμε μπλέξει.
Πετράκης Νϊκος:
Καλησπέρα σε όλους!
Το κόλλημα του συστήματος της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης έχει γίνει μια καθημερινότητα. Την Παρασκευή ήταν ένα βαρύ χτύπημα στα νεύρα μου. Θα ήθελα αν θέλετε την άποψη σας σχετικά με τις απαντήσεις του 11131 οι οποίες ποικίλουν αλλά κατά κανόνα είναι τρεις:
1) Κάντε εκκαθάριση ιστορικού - Προσωπικά κάθε πρωί το έχω σαν ιεροτελεστία καθώς γίνεται πριν αρχίσουν τα ραντεβού.
2) Είναι πρόβλημα του παρόχου σας - Έχω περάσει από όσες εταιρίες internet δραστηριοποιούνται στο νησί.
3) Ίσως χρειαστεί να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα.
Από αυτές τις τρεις θα ήθελα να εστιάσω στην τελευταία. Τι εξοπλισμό γραφείου έχετε; Στην σελίδα της υποστήριξης χρηστών από την αρχική του e-prescription αναφέρει στο pdf του 2015:
Στο ιατρείο:
- Έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (Desktop ή Laptop) τελευταίας 5‐ετίας, με λειτουργικό σύστημα MS Windows (XP, Vista, Win7), ή Linux, ή MacOSX και ένα πρόγραμμα πλοήγησης στο Διαδίκτυο ‐ web browser (IE7+, Mozilla, Opera κλπ.)
- Σύνδεση με το διαδίκτυο (ADSL, Mobile Internet)
- Έναν εκτυπωτή InkJet ή Laser με δυνατότητα εκτύπωσης τουλάχιστον στα 300dpi"
Επειδή την Παρασκευή όπως προανέφερα έφτασα σε απόγνωση, ειδικά μετά τις 20λεπτες αναμονές στην ΗΔΙΚΑ αναρωτήθηκα μήπως ο υπολογιστής μου όντως θέλει αναβάθμιση.
Είναι αγορασμένος προ 3τίας περίπου με Windows 10 Home 64-bit, Intel Core i5 και 8GB RAM.
Ίσως πρέπει στην ΗΔΙΚΑ να βάλουν κάποια ενημέρωση με το ελάχιστο που μπορεί να ζητάνε καθώς από την τελευταία ενημέρωση τους έχουν περάσει 10 σχεδόν χρονια;
ΝΩΝΤΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ:
Φίλε μου δεν έχει κανένα πρόβλημα ο υπολογιστής σου. Αυτοί έχουν καλό στον εγκέφαλο!!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση