Γενικά > Νομικά θέματα

Ποιοί μπορούν να συνταγογραφούν στον ΟΓΑ;

<< < (5/12) > >>

anastasios theodoridis:
Οι συνταγές από ιδιώτες γιατρούς εκτελούνται, με την προϋπόθεση να είναι συμβεβλημένοι με τον Ο.Γ.Α.

Δεν χρειάζονται θεώρηση εκτός και αν η συνταγή περιλαμβάνει ψυχοτρόπα η ναρκωτικά φάρμακα πλην των αναφερόμενων στον πίνακα Δ και στην κατηγορία ΓΣ του άρθρου 4 του Ν.1729/1987, όπως συμπληρώθηκε με άρθρο 19 του Ν.2716/1999.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

docjohn:
Καλησπέρα στο forum..Είμαι  σε Κ.Υ. και τυγχάνω ελεγκτής ΟΓΑ και
Δημοσίου. Διακινούμαστε  τίποτα  απόλαβες  από τα ταμεία? Ευχαριστώ

ΑΡΗΣ:
Έχω έγγραφη εντολή μετακίνησης από το Κέντρο Υγείας σε περιφερειακό ιατρείο με το ιδιωτικό μου αυτοκίνητο.Άρα τυγχάνω και οδηγός. Δικαιούμε απολλαβές από το ΚΤΕΛ??????

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥπάρχει εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας που αναφέρεται περι μη υποχρέωσης των ιατρών του ΕΣΥ να συνταγογραφούν φάρμακα που έχουν χορηγήσει ιδιώτες καθώς και να εκτελεστούν εργαστηριακές εξετάσεις από εργαστήρια του ΕΣΥ παραπεμπτικά με εργαστηριακές εξετάσεις που δώθηκαν από ιδιώτη ιατρό.

--- Τέλος παράθεσης ---
Υπουργική απόφαση Α3γ/1338 (Φ.Ε.Κ. 150/5-12-91)
Ο ιατρός δεν υποχρεούται να αντιγράφει συνταγές ιδιωτών ιατρών.

--- Τέλος παράθεσης ---
Επειδή οι σχέσεις μου με την διευθύντρια του Κ.Υ. δεν είναι πλέον οι καλύτερες και επειδή όταν ζήτησα την παραπάνω υπουργική απόφαση δεν μου την έδωσαν ........παραθέτω σε φωτογραφία την ανακοίνωση που βρίσκεται στην πόρτα του ιατρείου της (με μία μικρή διόρθωση, γράφει Φ.Ε.Κ. 15α'/5-12-91) που κι αυτό όμως είναι άσχετο με το θέμα της συνταγογράφησης.

Γ.Κτιστάκης:
Μήπως το ΦΕΚ δεν είναι σωστό? Γιατί στο ΕΤ ΦΕΚ 150/5-12-91 δεν βγάζει κάποιο..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση