Γενικά > Νομικά θέματα

Ποιοί μπορούν να συνταγογραφούν στον ΟΓΑ;

<< < (6/12) > >>

Koterakis:
;

Koterakis:
.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Έχω έγγραφη εντολή μετακίνησης από το Κέντρο Υγείας σε περιφερειακό ιατρείο με το ιδιωτικό μου αυτοκίνητο
--- Τέλος παράθεσης ---

Προφανώς συνάδελφε κάνεις πλάκα. Δεν νομίζω ότι η εντολή διατυπώνει να μετακινείσαι με το ιδιωτικό σου αυτοκίνητο, γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι πολύ σοβαρό, μιλάμε για επίταξη. Φαντάζομαι η εντολή δεν ορίζει τον τρόπο μετακίνησης. Σε αφήνει να επιλέξεις μόνος την άνεση του αυτοκινήτου σου από την επιπλέον ταλαιπωρία των ΜΜΜ.

Αλλά κάτι άλλο έχει μεγάλη σημασία σε αυτήν την εντολή που αναφέρεις και θα κάνω την αδιάκριτη ερώτηση, συγχώρεσέ μου:

Έλαβες γραπτή εντολή αφότου αρνήθηκες να εκτελέσεις την προφορική, αφότου δέχτηκες προφορικά, ή αφότου ούτε κάν ερωτήθηκες για την κάλυψη;

--- Τέλος παράθεσης ---
Όταν είχα δει για πρώτη φορά την ανακοίνωση διάβασα 150, ενώ τελικά γράφει 15α'. Ούτε το ένα ισχύει αλλά ούτε το άλλο. Επίσης στο τέλος της ανακοίνωσης γράφει έναν αριθμό απόφασης νομάρχη την οποία αναζήτησα αλλά λόγω παλαιότητας δεν είναι δυνατόν το γραφείο του νομάρχη να τη βρει. Ελλάς το μεγαλείο σου!

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Έχω έγγραφη εντολή μετακίνησης από το Κέντρο Υγείας σε περιφερειακό ιατρείο με το ιδιωτικό μου αυτοκίνητο
--- Τέλος παράθεσης ---

Προφανώς συνάδελφε κάνεις πλάκα. Δεν νομίζω ότι η εντολή διατυπώνει να μετακινείσαι με το ιδιωτικό σου αυτοκίνητο, γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι πολύ σοβαρό, μιλάμε για επίταξη. Φαντάζομαι η εντολή δεν ορίζει τον τρόπο μετακίνησης. Σε αφήνει να επιλέξεις μόνος την άνεση του αυτοκινήτου σου από την επιπλέον ταλαιπωρία των ΜΜΜ.

Αλλά κάτι άλλο έχει μεγάλη σημασία σε αυτήν την εντολή που αναφέρεις και θα κάνω την αδιάκριτη ερώτηση, συγχώρεσέ μου:

Έλαβες γραπτή εντολή αφότου αρνήθηκες να εκτελέσεις την προφορική, αφότου δέχτηκες προφορικά, ή αφότου ούτε κάν ερωτήθηκες για την κάλυψη
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφη εντολή μετακίνησης,δηλ το έγγραφο που λέει ότι μετακινλησε για υπηρεσιακούς λόγους από το κέντρο υγείας σε περιφερειακό ιατρείο ενώ η θέση σου είναι στο κέντρο υγείας και επάνω αναγράφεται και ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σου και βάσει αυτού πληρώνεσαι τα 3,60 ευρώ. Δεν αρνήθηκα καμιά προφορική αλλά δεν υπάρχει άλλος τροπος να είσαι νομότυπα εκτός κέντρου υγείας και φυσικά να πληρωθείς για αυτό από το λογιστήριο του νοσοκομείου.

Koterakis:
.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση