Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων => Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα => Μήνυμα ξεκίνησε από: Argirios Argiriou στις 15 Απριλίου 2021, 00:06:11

Τίτλος: Self tests σε ειδικές ομάδες εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα
Αποστολή από: Argirios Argiriou στις 15 Απριλίου 2021, 00:06:11
14/04/2021

http://metarithmisi.gr/post/41687/self-tests-se-eidikes-omades-ergazomenon-idiotikou-kai-dimosiou-tomea (http://metarithmisi.gr/post/41687/self-tests-se-eidikes-omades-ergazomenon-idiotikou-kai-dimosiou-tomea)
Τίτλος: Απ: Self tests σε ειδικές ομάδες εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα
Αποστολή από: silvertaur στις 29 Απριλίου 2021, 20:28:26
Επειδη τις τελευταιες μερες ηρθαν σχετικα εγγραφα για self test σε Κ.Υ. και ΤΟΜΥ για τον ευρυτερο δημοσιο τομεα, ουδεις γνωριζε αν αφορα τους εμβολιασθεντες γιατρους ή και το εμβολιασθεν προσωπικο. Εγω παντως πηγα σε φαρμακειο για να παρω τεστ και η πλατφορμα λεει πως δεν δικαιουμαι.
Ξερει καποιος τι ισχυει για τους ιατρους του δημοσιου;
Τίτλος: Απ: Self tests σε ειδικές ομάδες εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα
Αποστολή από: Denominator στις 29 Απριλίου 2021, 22:39:19
Όχι μόνο οι γιατροί αλλά και όλο το προσωπικό των νοσοκομείων πρέπει να υποβάλεται σε self test ανά εβδομάδα. Προς το παρόν δεν απαλλάσσονται της υποχρέωσης οι εμβολιασθέντες.