Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 08:43:40

Αποστολέας Θέμα: Αψιμαχίες υπό το σεληνόφως....  (Αναγνώστηκε 7954 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

6 Αυγούστου 2009, 22:59:47
Αναγνώστηκε 7954 φορές
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ο συνάδελφος που έχει πληροφόρηση (και όχι μόνο) εκ των έσω παρακαλείται θερμά όπως μας ενημερώσει άμεσα ! Ευχαριστώ !  :-*

Φίλε, απ΄ό,τι βλέπω, είσαι ιατρός άλλης ειδικότητας - επομένως προς τί τόσο ενδιαφέρον για την προκήρυξη των θέσεων υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου; (προαιρετική απάντηση)
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

6 Αυγούστου 2009, 23:07:12
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Διακομιστή, μήπως εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση;
Στην προκήρυξη υπηρεσίας υπαίθρου δεν μπορούν να δηλώσουν συνάδελφοι "άλλων" ειδικοτήτων; ???
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

6 Αυγούστου 2009, 23:30:05
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

Ο συνάδελφος που έχει πληροφόρηση (και όχι μόνο) εκ των έσω παρακαλείται θερμά όπως μας ενημερώσει άμεσα ! Ευχαριστώ !  :-*

Φίλε, απ΄ό,τι βλέπω, είσαι ιατρός άλλης ειδικότητας - επομένως προς τί τόσο ενδιαφέρον για την προκήρυξη των θέσεων υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου; (προαιρετική απάντηση)

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Διακομιστή , παρατηρώ μια επιθετικότητα προς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ άλλης ειδικότητας για το θέμα της υπηρεσίας υπαίθρου ή μήπως κάνω λάθος ?
Συν τοις άλλοις ...... δεν γνωρίζω κανένα φόρουμ όπου οι απαντήσεις ΔΕΝ είναι προαιρετικές !  :-*
"One of the first duties of the physician is to educate the masses not to take medicine."
Sir William Osler (1849 - 1919), Aphorisms from his Bedside Teachings (1961) p. 105

6 Αυγούστου 2009, 23:43:54
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

παρατηρώ μια επιθετικότητα προς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ άλλης ειδικότητας για το θέμα της υπηρεσίας υπαίθρου ή μήπως κάνω λάθος ?

Άφεριμ! Λάθος κάνεις!

Αν σε αφορά προσωπικά η προκήρυξη θέσεων ΥΥΥ, τότε να υποθέσω ότι είσαι ιατρός που έχεις τελειώσει την ειδικότητά σου (που δεν μας αποκαλύπτεις ποιά είναι) και θέλεις να κάνεις κατόπιν ειδικότητας το αγροτικό, σωστά; Καλή τύχη.

7 Αυγούστου 2009, 00:03:42
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

παρατηρώ μια επιθετικότητα προς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ άλλης ειδικότητας για το θέμα της υπηρεσίας υπαίθρου ή μήπως κάνω λάθος ?

Άφεριμ! Λάθος κάνεις!

Αν σε αφορά προσωπικά η προκήρυξη θέσεων ΥΥΥ, τότε να υποθέσω ότι είσαι ιατρός που έχεις τελειώσει την ειδικότητά σου (που δεν μας αποκαλύπτεις ποιά είναι) και θέλεις να κάνεις κατόπιν ειδικότητας το αγροτικό, σωστά; Καλή τύχη.

Σε ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου , αντεύχομαι !
Για να μην spam-αρω άδικα , απλά να κάνω μια σύντομη παρατήρηση . Δεν έχει σημασία αν είμαι πριν , κατά την διάρκεια ή μετά την ειδικότητά μου για να με ενδιαφέρει το αγροτικό και κατ'επέκταση δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει και κανέναν η δική μου περίπτωση ! Μην το προσωποποιούμε , δεν έχει ενδιαφέρον για κανέναν .
Σε κάθε περίπτωση , ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σου !  :)
« Τελευταία τροποποίηση: 7 Αυγούστου 2009, 00:09:52 από Chris123 »
"One of the first duties of the physician is to educate the masses not to take medicine."
Sir William Osler (1849 - 1919), Aphorisms from his Bedside Teachings (1961) p. 105

7 Αυγούστου 2009, 00:10:52
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Επειδή το ζήτημα αρχίζει και κουράζει, έχω να (ξανα)υποβάλω την πρόταση ότι ο administator θα μπορούσε να προσθέσει και άλλες επιλογές στις ήδη υπάρχουσες στο Προφίλ>>Ιδιότητα, όπως πτυχιούχος ιατρικής, Νευρολόγος (είναι ανεπίτρεπτο ο εκλεκτός user flone να μη μπορεί να δηλώσει την ειδικότητα του) ή, το καλύτερο, να αφεθεί ελεύθερο το πεδίο για να συμπληρώνει ο καθένας ό,τι θέλει.   

7 Αυγούστου 2009, 00:18:44
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Επειδή το ζήτημα αρχίδει και κουράδει
Μάλιστα! Η ιδιότητα του μέλους μας μάρανε!

7 Αυγούστου 2009, 00:29:16
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Anastasie νομίζω ότι εδώ έχουμε ένα σοβαρό ζήτημα.
Παραθέτεις κάτι ότι γράφτηκε από το διακομιστή ενώ δεν το έχει γράψει. Απ' ότι βλέπω στο παραπάνω ποστ του διακομιστή δεν υπάρχει ένδειξη τροποποίησης. Άρα είναι το αρχικό. Κι έγραψε "αρχίζει και κουράζει".
Γιατί το έκανες αυτό;

7 Αυγούστου 2009, 00:33:26
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

Παραθέτεις κάτι ότι γράφτηκε από το διακομιστή ενώ δεν το έχει γράψει. Απ' ότι βλέπω στο παραπάνω ποστ του διακομιστή δεν υπάρχει ένδειξη τροποποίησης. Άρα είναι το αρχικό. Κι έγραψε "αρχίζει και κουράζει".
Γιατί το έκανες αυτό;

Λάθος συνάδελφε ! Λάθος ! Αυτό που παρέθεσε ο συνάδελφος είναι αυτό που έγραψε ο Διακομιστής . Όσο για το ότι δεν υπάρχει ένδειξη τροποποίησης , όντως είναι πάρα πολύ ύποπτο ....

7 Αυγούστου 2009, 00:38:35
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί

Γιατί το έκανες αυτό;
Είμαι παραχαράκτης....των post, το παραδέχομαι.

Λυπάμαι, αλλά νομίζω πως είναι καλύτερα να απαντήσει ο συνάδελφος. Αν εγώ τροποποίησα το post του ζητώ την παραδειγματική τιμωρία μου. Στην πυρά.... ;D

Όσο αφορά το θέμα της συζήτησης (αυτής που έπρεπε να γίνετε κανονικά και όχι το spam) θέλω να πιστεύω πως αύριο ο "εκ των έσω" θα έχει απάντηση.

Καληνύχτα!

edit: Σε δύο περιπτώσεις, αν δεν κάνω λάθος, δεν εμφανίζεται η τροποποίηση των μηνυμάτων. Μία είναι η άμεση τροποποίηση (σε ελάχιστα δευτερόλεπτα) από το μέλος και η άλλη περίπτωση είναι από κάποιον διαχειριστή και να σβήσει την ένδειξη της τροποποίησης.
« Τελευταία τροποποίηση: 7 Αυγούστου 2009, 00:43:49 από anastasios »

7 Αυγούστου 2009, 00:42:42
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Έγραψα ότι είδα κι ότι ακόμη βλέπω.
Από κει και πέρα ας απαντήσουν ο διακομιστής και οι διαχειριστές

7 Αυγούστου 2009, 00:57:27
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Καλό είναι όταν κάνουμε παράθεση στα γραφόμενα κάποιου άλλου, να μην μπαίνουμε στο πλαίσιο της παράθεσης και να μην αλλάζουμε ούτε κεραία από όσα αυτός έγραψε.

Στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται ότι το δικό μου ποστ ανέβηκε στις 00:10:52 και η απάντηση με παράθεση από τον anastasios, με τις "απαραίτητες" τροποποιήσεις, ήρθε περίπου 8 λεπτά αργότερα.

Τέσπα, είναι καλό που το Φόρουμ έχει αποκτήσει νέα, δραστήρια μέλη, που διαθέτουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, μπορούν να αυτοσαρκάζονται και δεν αρπάζονται με το παραμικρό.

Καληνύχτα!

7 Αυγούστου 2009, 01:03:20
Απάντηση #12
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Συνάδελφε διακομιστή, όπως γράφεις στην υπογραφή σου, φοβάμαι πως σκόνταψες στην αλήθεια...του post μου, αλλά χαίρομαι που σηκώθηκες και συνεχίζεις.

Είναι άσχημο να κατηγορείς συναδέλφους και μάλιστα τη στιγμή που είσαι από τα πιο δραστήρια μέλη.

Μία συγγνώμη νομίζω πως θα έλυνε την όλη παρεξήγηση.

7 Αυγούστου 2009, 01:12:08
Απάντηση #13
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Κι επειδή θέλω να σε προλάβω από συνεχιζόμενα λάθη......

Ο παραχαράκτης της ιστορίας anastasios παραχάραξε και την φωτογραφία (ας μου απαντήσει ένας γνώστης των υπολογιστών αν γίνεται, κι αν γίνεται τότε ναι απολογούμαι και για την παραχάραξη αυτή).

Πλέον καληνυχτώ, καλό το spam αλλά άντε να εξηγώ στους παππούδες 7 το πρωί ότι σπάμαρα στο foroum ;D

7 Αυγούστου 2009, 01:19:36
Απάντηση #14
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

Λυπηρό ..... από όποια γωνία και να το δει κανείς ! Ειλικρινά λυπηρό ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Διακομιστή ......

Λέξεις κλειδιά: