Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
15 Νοεμβρίου 2024, 10:20:57

Ψηφοφορία

Θα ενημερώνατε την επίτροπο ότι δεν επιθυμείτε υπέρβαση του 48ωρου;

Ναι, με οποιοδήποτε κόστος.
12 (52.2%)
Όχι, φοβάμαι τα αντίποινα από την κλινική/διευθυντή/διοικητή
3 (13%)
Όχι, δεν θέλω να ρισκάρω να μην πληρωθώ εφημερίες που έχω κάνει.
1 (4.3%)
Όχι, έχω έξοδα αυτή την εποχή και χρειάζομαι τις επιπλέον εφημερίες
7 (30.4%)
Όχι, γιατί θα σταματήσει να λειτουργεί η κλινική/ΚΥ
0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 23

Η ψηφοφορία έληξε: 30 Μαρτίου 2009, 01:32:56

Αποστολέας Θέμα: Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.  (Αναγνώστηκε 709571 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

20 Νοεμβρίου 2008, 19:14:48
Απάντηση #450
Αποσυνδεδεμένος

eliastheod

Νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι πλέον, ότι ο κάδος είναι το κεντρικό ζήτημα στην κλαδική συμφωνία.
   Σήμερα που ξαναδιάβασα πιο ψύχραιμα, και έτσι εμβάθυνα στη λογική των συγγραφέων της, ανακάλυψα κάποιες ενδιαφέρουσες πτυχές.
   Αν ψυχαναλύσεις το πνεύμα του ποιητή, θα δεις ότι όλο το κείμενο της συμφωνίας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προσπάθεια να κατοχυρώσουμε "εμείς οι αποπάνω" το δικαίωμα στο διευθυντιλίκι και στον συνολικό έλεγχο "εσάς των αποκάτω". (Τώρα η ερώτηση ποιοί είναι οι "εμείς" και ποιοί οι "εσείς" μου θυμίζει λίγο την ερώτηση ποιός είναι ο Λεμονής.)
Ένα σημείο που μου άρεσε, είναι ότι αφού ο ποιητής προσπάθησε να κλείσει όλα τα παραθυράκια και να εξασφαλίσει ότι όλοι "εμείς" θα γίνουμε διευθυντές, για αυτούς που δεν προκάνουν μέχρι το τέλος του 2009, βάζουμε ένα κουμπί στο σύστημα που θα το πατούν βγαίνοντας και θα τους μετατρέπει σε πρίγκηπες αυτόματα με την έξοδο (ουάου εφεύρεση, εδάφιο κ).
  Θυμάστε την πρώτη πρόταση του υπουργού που είχε και ένα ακαταλαβίστικο συνημμένο; Αυτό το συνημμένο, ήταν οι βασικές αρχές της συμφωνίας, αυτά που βασικά μας ενδιέφεραν, και τα είχαν σπρώξει κάτω από το τραπέζι οι αρχοντοσυνδικαλιστές μας. Πάνω στο τραπέζι συζητούσαν τις αυξήσεις και τις δεσμεύσεις για τις προσλήψεις. Αυτό το χαρτί το επέστρεψε σαν συνημμένο (και ως προχειρογραμμένο ήταν και ακαταλαβίστικο) ο υπουργός και μετά είπε, καθαρογράψτε το, συντάξτε το σωστά και φέρτε το μου να το κάνω νόμο. Εμένα με νοιάζει (τους είπε ο υπουργός) να βάλετε πρώτα πρώτα την ενυπόγραφη δήλωσή σας ότι θα δουλέυετε όσο θέλω, ε καλά, βάλτε κάπου και τις αυξήσεις, έτσι να φαίνονται, και φτιάχτηκε ο νόμος.
   Τώρα για το ερώτημα, πώς προέκυψαν οι αριθμοί 7 για ενεργείς και 11 παντός τύπου (ωραία έκφραση, το παντός τύπου).
Οι πληροφορίες λένε ότι το 7 έγινε ομόφωνο, τιμής ένεκεν γιατί είναι ένας ιερός αριθμός για πολλούς πολιτισμούς (τα 7 θαύματα της φύσης, 7 ημέρες της εβδομάδας, οι 7 θανάσιμες πεθερές και πολλά άλλα). Το 11 τώρα, έγινε ομόφωνα αποδεκτό όταν όλοι μαζί αναφώνησαν στην πρόταση για 12, ε όχι και δώδεκα

20 Νοεμβρίου 2008, 19:25:45
Απάντηση #451
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Διαμαντή, μήπως έφτασε σε εσένα, πριν από εμάς, κανένα από τα γνωστά εμπνευσμένα, σπαρταριστά newsletters;

Αν ναι, μήπως θριαμβολογεί για το ότι δικαιώθηκαν -επιτέλους- οι κινητοποιήσεις των ιατρών προκειμένου να επιτευχθούν οι πολυπόθητοι στόχοι που είχαν θέσει οι Γενικές Συνελεύσεις για α) Κατάργηση του πλαφόν του Δ/ντη β) Επιβολή ποινών σε μεταθέσεις ιατρών μετά από κρίση γ) Καθήλωση της εξέλιξης μετά από αρνητική κρίση (από κάποιους που εξελίχθηκαν απρόσκοπτα) για έναν Επ. Β' δ) Μετάθεση στο "μεσομακροπρόθεσμο" μέλλον του μισθολογικού θέματος και αυτό των προσλήψεων, εξαρτώμενο από την καλή πίστη των συναρμόδιων Υπουργών (αν δεν θα έχουν "αναδομηθεί" ως τότε) και διυπουργικών επιτροπών, μαζί με τους "εκπροσώπους" μας, που θέλουν το καλό μας, βεβαίως-βεβαίως;
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

20 Νοεμβρίου 2008, 19:37:19
Απάντηση #452
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Θέλω να πιστεύω ότι θα λάβω ένα newsletter που θα λέει ότι το συγκεκριμένο κείμενο είναι μια ενέργεια κάποιων εν αγνοία κάποιων άλλων.
Διαφορετικά αυτό το "ομόφωνα" είναι απορίας άξιον!
Δε μπορεί όλοι μα όλοι να συμφώνησαν! Μπορεί;

20 Νοεμβρίου 2008, 19:59:50
Απάντηση #453
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Είμαι σε δύο mailing list και από κανένα από τα δύο δεν μου ήρθε η πρόταση της ΟΕΝΓΕ. Γιατί άραγε;

Οι διαχειριστές του pfy.gr κρίνοντας την συγκεκριμένη "ομόφωνη συμφωνία" ως σημαντική πληροφόρηση, την απέστειλαν σε όλους τους εγγεγραμμένους στο φόρουμ.
Από αυτή την πηγή πρέπει να την έλαβες.

Επί τη ευκαιρία δεν κρύβω την ικανοποίησή μου από το ότι ΌΛΟΙ εδώ μέσα ομονοούν στο ότι αυτό δεν είναι κείμενο που μπορεί να φέρει την άνοιξη, αλλά τη βαρυχειμωνιά.
Υπάρχουν διαφοροποιήσεις και αντιπαραθέσεις, αλλά η κοινή συνιστώσα είναι ότι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι με αγάπη για τα κοινά και αυτό που υπηρετούν, άνθρωποι που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο και δεν αράζουν μακαρίως να το περιμένουν, αλλά το παλεύουν. ΆΝΘΡΩΠΟΙ με κεφαλαία.
Αυτό είναι για μένα η πραγματική αιτία που, αν και αποσύρθηκα από πολλές δράσεις, εξακολουθώ να υποστηρίζω ενεργά βασικές μας διεκδικήσεις και να στηρίζω αυτό εδώ το βήμα έκφρασης. Οι άνθρωποι που "βάζουν πλάτη" να γυρίσει ο τροχός με συγκινούν και με κάνουν να αισιοδοξώ και να λέω «θ'άρθει άσπρη μέρα και για μας».

Όσο για το τι κάνουμε από δω και πέρα, είμαι σίγουρος ότι «το ποτάμι θα φουσκώσει» και θα πέσουν σοβαρές προτάσεις στο τραπέζι.

Υ.Γ. Τους προλαλήσαντες με θετικές αναφορές προς το πρόσωπό μου τους ευχαριστώ.
Όμως αγαπητέ Αδαμάντιε, δεν είμαι πάντα ήρεμος.
Όταν οι συμφωνίες των συνελεύσεων γίνονται άλλοθι στα χέρια εργατοπατέρων για να παραποιηθούν συνειδητά και να μετατραπούν σε φονικά όπλα εναντίον των εντίμως υπηρετούντων το ΕΣΥ, τότε και ‘γω κάνω την «αποσυμπίεσή μου», αλλιώς θα πρέπει ή να «τα γράψω» και να κοιτάω το ταβάνι, όπως εύστοχα είπες, ή να τα κρατώ μέσα μου και να γίνω κομπλεξικός. Προτιμώ όμως την ανεπιτήδευτη έκφραση σε αυτές τις καταστάσεις.
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

20 Νοεμβρίου 2008, 20:54:17
Απάντηση #454
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Μετά από εμβριθή μελέτη της ομόφωνης κλαδικής συμφωνίας (ΟΚΣ), οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πρόβλεψη ώστε οι νυν υπηρετούντες στον κάδο του ΕΣΥ να μην μπορούν να διεκδικήσουν τις νέες θέσεις ιατών ΕΣΥ που θα ανοίξουν στο νέο έτος. 
Δεν ξέρω, μπορεί να μη κατάλαβα και καλά, ζαλίστηκα και λέω να σταματήσω την ανάγνωση του πονήματος και να το γυρίσω στο ΔΩΔ (DVD) με τον Dr Ντίνο.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

20 Νοεμβρίου 2008, 21:32:01
Απάντηση #455
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Μετά από εμβριθή μελέτη της ομόφωνης κλαδικής συμφωνίας (ΟΚΣ), οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πρόβλεψη ώστε οι νυν υπηρετούντες στον κάδο του ΕΣΥ να μην μπορούν να διεκδικήσουν τις νέες θέσεις ιατρών ΕΣΥ που θα ανοίξουν στο νέο έτος. 

Μπορούν και παραμπορούν! (αρκεί να παραιτηθούν)

Ώστε όλοι στην πύλη εισόδου ως επιμελητές Β' ε; Κι όσες θέσεις αδειάζουν, προκήρυξη ως Β' κι αυτές ε;
Με τι κίνητρα θα πάει ο γιατρός στην επαρχία και στο απομονωμένο νησάκι αν εξαλειφθούν και τα μικρά κίνητρα του βαθμού Α' ή Διευθυντή;

Και η προοπτική των "όχι πάνω από 7 ενεργές" κι "όχι πάνω από 11 Super Puma συνολικά"; Συγνώμη "παντός τύπου" και μπερδεύτηκα με το "παντός καιρού".
Άρα το παράθυρο των 11 συνολικά εφημεριών αλλά όλες αυτές οι 11 να είναι ετοιμότητας είναι ορθάνοιχτο και με την υπογραφή μας. Αφού άλλωστε οι εφημερίες θα καθορίζονται από τα επιστημονικά συμβούλια και τις Διοικήσεις στο τέλος!

20 Νοεμβρίου 2008, 22:00:44
Απάντηση #456
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Μετά από εμβριθή μελέτη της ομόφωνης κλαδικής συμφωνίας (ΟΚΣ), οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πρόβλεψη ώστε οι νυν υπηρετούντες στον κάδο του ΕΣΥ να μην μπορούν να διεκδικήσουν τις νέες θέσεις ιατών ΕΣΥ που θα ανοίξουν στο νέο έτος. 
Δεν ξέρω, μπορεί να μη κατάλαβα και καλά, ζαλίστηκα και λέω να σταματήσω την ανάγνωση του πονήματος και να το γυρίσω στο ΔΩΔ (DVD) με τον Dr Ντίνο.

Και η "δικαιολογία" που θα επιστρατεύσουν  είναι ότι διαφορετικά θα υπάρξει καθυστέρηση και δεν θα προλάβουν να γίνουν μέσα στο χρονοδιάγραμμα οι προσλήψεις, καθώς θα κενώνονται  συνεχώς θέσεις που θα κατέχουν οι ήδη υπηρετούντες.
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

20 Νοεμβρίου 2008, 22:24:23
Απάντηση #457
Αποσυνδεδεμένος

flone

Ιατροί
El Cados…

Καλωσήρθατε στην ΕΣΣΝ (Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Νοσοκομείων)

Ο κάδος έχει σκουπίδια.

Αυτούς που μπήκανε με ‘κρίση και επιλογή’ από κομματόσκυλα, παρακοιμώμενους και αρχισκουπίδια. Αυτούς που έχουνε πάθει καρπιαίο από την πασιέντζα. Αυτούς που έχουνε με την Ιατρική μικρότερη σχέση από ό,τι έχει ο κ. ΥΥΚΑ. Αυτούς που τους συναντάς μόνο στα check-in και τα gala. Αυτούς που δεν θα επιβίωναν ούτε μέρα έξω από το καταφύγιο άγριων ζώων.

Τα σκουπίδια θέλουνε να πιστέψουν ότι δεν είναι σκουπίδια.

Γι’ αυτό αποφασίζουνε και διατάζουν. Παρανομούν. Εκβιάζουνε και απειλούν. Πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αποφασίζουνε για το μέλλον μας. Τα ξέρουν όλα. Τετραγωνίζουνε τον κύκλο και διασπάνε τα ηλεκτρόνια.

Τα σκουπίδια, ό,τι και να κάνουνε, σκουπίδια θα είναι.

Γι’ αυτό μένουνε και ανεβαίνουνε πατώντας πάνω μας. Γλείφουνε. Αγοράζουνε με ακάλυπτες και μετά 'δουλεύουνε' μια ζωή για να ξεχρεώσουν. Άγονται και φέρονται. Γνωματεύουνε ασύστολα και κατ’ εξακολούθηση. Κάνουνε επιστήμη στους διαδρόμους και τα πλατύσκαλα. Προσκυνάνε. Σέρνονται.

Τα σκουπίδια είναι εχθροί, δικοί μας και των ονείρων μας.

Έχουνε μάθει μόνο να καταστρέφουνε. Δεν αντέχουνε τη δημιουργία. Η ιδεολογία τους είναι το χάος και ο σκοπός τους η αύξηση της εντροπίας. Για ντροπή, ούτε λόγος.

Τους εχθρούς μας αυτούς εμείς θα τους στηρίξουμε.

Θα φροντίσουμε για την αέναη αναπαραγωγή τους. Αφού αποκωδικοποιήσαμε το γονιδίωμά τους, θα τους κλωνοποιήσουμε με ψηφιακή ακρίβεια. Τα σκουπίδια θα παράγουνε καινούρια σκουπίδια, μέχρι να μας πνίξουνε. Θα μας κοιτάνε στα μάτια με λύπηση και ευγνωμοσύνη. Γιατί χωρίς εμάς, δεν θα ήταν ούτε σκουπίδια. Χωρίς εμάς θα ήταν κύριοι Τίποτα.

Όπως και να το δεις, ήταν μια γενναία απόφαση (με ορρούς κινήματος…)

Γιώργος Γεωργακούδας
Νευρολόγος

20 Νοεμβρίου 2008, 22:44:30
Απάντηση #458
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
20/11/2008
Συνεδριάζει σήμερα το γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ(ΔΒ)

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 20 Νοεμβρίου το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ προκειμένου να εξετάσει την πορεία της διαπραγμάτευσης και να δώσει κατευθύνσεις για τα περαιτέρω βήματα.

Χτες υπήρξε πολύωρη συνάντηση της Διαπραγματευτικής Ομάδας με τους δύο Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου και τον Διοικητή του ΕΚΕΠΥ κατά την οποία συζητήθηκαν σημείο προς σημείο οι ρυθμίσεις που θα περιλαμβάνει το κείμενο της κλαδικής συμφωνίας.

Σήμερα αργά το βράδυ (μετά τις 11μμ) θα αναρτηθεί στο Ygeianet ενημερωτικό σημείωμα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Δημήτρης Βαρνάβας

Σημείωση: Να δούμε, για το ότι υπάρχουν οργίλες αντιδράσεις θα υπάρξει αναφορά? Ή όσοι πήρανε χαμπάρι, πήρανε?

« Τελευταία τροποποίηση: 20 Νοεμβρίου 2008, 22:48:43 από D-Michalis »
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

20 Νοεμβρίου 2008, 23:04:55
Απάντηση #459
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Τι να πει τελικά κανείς για τα τεκταινόμενα...δεν έχει μείνει κάτι που να μην ειπώθηκε με οργή,θλίψη,θυμό αγανάκτηση,απογοήτευση.Ξεκινήσαμε οραματιζόμενοι ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και παραμείναμε συνειδητά είλωτες για 30 αργύρια.Κανένας λόγος για 48ωρο..μόνο κάτι μπαρούφες για 7 και βάλε εφημερίες χωρίς πλαφόν στα φράγκα...

Λυπάμαι και ντρέπομαι για κάθε απεργία που έκανα,για κάθε συνέλευση ή συζήτηση που συμμετείχα,για κάθε δευτερόλεπτο που χαράμισα διαβάζοντας ενημερωτικά ε-μαιλ φαφλατάδων που ξαφνικά σιώπησαν μπρος στη θέα του χρήματος και των τίτλων!Ειδικά οι τελευταίοι με έχουν εξοργίσει...Αλήθεια που χάθηκαν?Που πήγαν οι ανθρώπινες συνθήκες εργασίας που επαγγελιζόταν?Μήπως δεν έχουν χρόνο να συντάξουν κείμενα τώρα που τα κομπιουτεράκια τους έχουν πάρει φωτιά από τους υπολογισμούς με τα νέα οικονομικά δεδομένα?

Νιώθω πως όσο και να φωνάξω,ό,τι και να πω δεν έχει πλέον νόημα.Οι φωνές χάνονται μέσα στον κόσμο που ζούμε γιατί ο ήχος δε μεταδίδεται στο κενό και ο κόσμος του ΕΣΥ είναι το απόλυτο κενό!

Δεν ξανασχολούμαι...απλά θα απλώσω το χέρι μου και θα αρπάξω τα φράγκα που εξασφάλισαν για μένα.Θα γνέφω δουλικά το κεφάλι μου,θα τους ευχαριστήσω κάμπτοντας υποτακτικά τη μέση μου,ψελλίζοντας YES SIR και ελπίζοντας πως κάποια μέρα θα γίνω και εγώ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ για να εξουσιάζω τα δικά μου γιουσουφάκια...Είναι εθιστικότατο τελικά το παιχνίδι της εξουσίας και του χρήματος

Η αλλαγή ήταν ουτοπία...και τα 30 αργύρια είναι το λάβδανο για τον πόνο της προδοσίας

Ρώτησαν κάποτε το σκουλίκι πως έφτασε στην κορυφή "'ερποντας και γλύφοντας" απάντησε

Δεν ξέρω τι άλλο να πω..γράφω και σβήνω...γράφω και σβήνω...οι λέξεισ δε μου βγαίνουν...Νιώθω...δεν ξέρω και εγώ τι...

Αν το ΕΣΥ που διεκδικούμε με αυτή τη σύμβαση είναι αυτό που πραγματικά οραματιζόμαστε λυπάμαι ειλικρινά.Δεν λέω ότι δεν πετύχαμε τίποτα...Απλά ξεπουλήσαμε την ελευθερία μας,το 48ωρο για άλλα,πιο σημαντικά κατά το δοκούν

Νιώθω ότι απλά ακολουθούμε την κατάρα αυτού του τόπου:Αγώνες,διεκδικήσεις οράματα και θυσίες για να βρουν έκφραση τελικά τα "θέλω" των ολίγων.

Νιώθω αηδία,προδοσία και αγανάκτηση!

Φαίνεται πως οι γεμάτες τσέπες είναι πιο σημαντικές από τις άδειες,ανέμελες μέρες!

Αλήθεια,πόσο κοστίζει η ελευθερία? 300 ευρώ?Μια διευθυντική θέση?ή τι άλλο?

+

20 Νοεμβρίου 2008, 23:51:54
Απάντηση #460
Αποσυνδεδεμένος

flone

Ιατροί
11 ναυτικά μίλια...

21 Νοεμβρίου 2008, 00:02:32
Απάντηση #461
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Κάποιες φορές η σημειολογεία έχει μεγαλύτερη σημασία από όσα γράφονται.Πέντε σελίδες συμφωνία κ οι τέσσερις είναι για το αίτημα που προσωπικά με βρίσκει παγερά αδιάφορο.Η εφαρμογή του 48ωρου σε μισή ψωροσελίδα. Τέτοια λεπτομέρεια για την¨"εξέλιξη "κ για τη διασφάλιση του 48ωρου τίποτα!!!Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Να διερευνήσουμε άμεσα τη δυνατότητα επιμονής στο48ωρο παρά την κλαδική σύμβαση .Νομίζω ότι η γνωμοδότηση του Μιχαήλ αφήνει αρκετά περιθώρια για κάτι τέτοιο.προσωπικά είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ και από τα όποια οφέλη της συμφωνίας.

Υ.Γ.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή δεν υπήρχε καμμία άλλη οργανωμένη πρόταση ,ακριβώς γιατί το" κίνημα "δεν ήταν ΚΙΝΗΜΑ
Υ.Γ.2Μόλις σκέφτηκα ότι έχουν σκεφτεί κ την πιθανότητα προσωπικών διεκδικήσεων 48ωρου.Θα μας περιμένουν στις κρίσεις!Πρέπει να ομολογήσουμε πάντως ,ότι η σύλληψη είναι μεγαλειώδης!!!

21 Νοεμβρίου 2008, 00:05:10
Απάντηση #462
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Συγνώμη για την διακωμώδηση του πράγματος:

Τελικά είναι casus beli ή cadus beli  ???
« Τελευταία τροποποίηση: 21 Νοεμβρίου 2008, 00:09:49 από Αδαμάντιος Σκούφαλος »

21 Νοεμβρίου 2008, 00:22:32
Απάντηση #463
Αποσυνδεδεμένος

flone

Ιατροί
Συγνώμη για την διακωμώδηση του πράγματος:

Τελικά είναι casus beli ή cadus beli  ???

Για άλλους casus beli και για άλλους cadus me meli

21 Νοεμβρίου 2008, 00:30:41
Απάντηση #464
Αποσυνδεδεμένος

mandreou

Αυτό ήταν λοιπόν; Γι αυτό μάλωσα με το διευθυντή μου γι αυτό ξεσήκωσα τους συναδέλφους μου και όλο τον πληθυσμό της περιοχής ; Για να γυρίσουμε πιο πίσω από κει που ξεκίνησε το ΕΣΥ; Ομόφωνα ; Ομόφωνα; Αλήθεια που είναι η αγωνιστική παρέμβαση σαν πολύ καιρό δεν έχουμε να ακούσουμε νέα της :;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
16 Απαντήσεις
47070 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 3 Ιουνίου 2018, 12:56:39
από Γ.Κτιστάκης
1 Απαντήσεις
81002 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Μαΐου 2008, 13:34:10
από D-Michalis
0 Απαντήσεις
3740 Εμφανίσεις