Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 19:47:44

Αποστολέας Θέμα: humor  (Αναγνώστηκε 324324 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

20 Αυγούστου 2010, 23:56:01
Απάντηση #210
Αποσυνδεδεμένος

Loumakis

Επώνυμοι
Ένα ανέκδοτο που είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος στη διάρκεια της συναυλίας του στο Παράλιο Αστρος (βλέπε Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δύο παντρεμένα ζευγάρια συναντώνται στο σπίτι του ενός, στη διάρκεια του πρόσφατου Μουντιάλ ποδοσφαίρου. Οι γυναίκες θέλουν έξοδο, αλλά οι άνδρες είναι ανένδοτοι.
- "Δεν γίνεται να χάσουμε το ποδόσφαιρο σήμερα"
- "Μα κι εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε μέσα καλοκαιριάτικα. Θα βγούμε μόνες μας"
   Ετσι κι έγινε. Βγήκαν οι γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας σε μια ουζερί, έφαγαν,  ήπιαν, ψιλομέθυσαν και όταν νύχτωσε για τα καλά πήραν το λεωφορείο της επιστροφής.
   Από τα σκατολοΐδια (sic) που είχαν φάει τους έπιασε κόψιμο.
- "Να κατεβούμε γρήγορα να χέσουμε"
- "Μα πού, στο πεζοδρόμιο;"
- "Όχι, η επόμενη στάση είναι νεκροταφείο Ζωγράφου. Εκεί μέσα θα μπούμε"
- "Καλά και πώς θα σκουπιστούμε;"
- "Θα χρησιμοποιήσουμε τις κυλόττες μας και μετά θα τις πετάξουμε. Ετσι κι αλλιώς σε λίγο θα είμαστε σπίτι"
   Τό 'παν και το 'καναν. Τρεκλίζοντας ανάμεσα στα μνήματα και τσαλαπατώντας πάνω σε πεταμένα λουλούδια και νεκροστέφανα, βρήκαν μια γωνιά στα σκοτεινά, τα έκαναν, σκουπίστηκαν και έφυγαν.
   Την άλλη μέρα οι σύζυγοι συζητούσαν ανήσυχοι:
- "Εχω φριχτές υποψίες ότι οι γυναίκες μας χτες μάς απάτησαν"
- "Κι εγώ το ίδιο, αλλά τι αποδείξεις έχεις;"
- "Η δικιά μου  ήρθε αργά τη νύχτα, μεθυσμένη και χωρίς να φοράει κυλόττα"
- "Αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα όχι μόνο ήρθε αργά, όχι μόνο ήταν μεθυσμένη, όχι μόνο δεν φόραγε κυλόττα, είχε και μια κορδέλλα κολλημένη στον κ… της που έγραφε "θα μας μείνεις αξέχαστος"!

Αθάνατε Νιόνιο!
"Οσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας άς έχωσι. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία" (Ανδρέας Κάλβος, ωδή εις Σάμον)
   Συμπέρασμα: η πατρίδα δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία απο ενάρετους δειλούς, θα πρέπει να το λέει και η καρδιά τους.

27 Αυγούστου 2010, 19:35:44
Απάντηση #211
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ....... ΦΟΒΕΡΟ VIDEO!!!!

feature=player_embedded

Και εαν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ....

« Τελευταία τροποποίηση: 27 Αυγούστου 2010, 19:53:50 από Γ.Κτιστάκης »

31 Αυγούστου 2010, 20:50:59
Απάντηση #212
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

"One of the first duties of the physician is to educate the masses not to take medicine."
Sir William Osler (1849 - 1919), Aphorisms from his Bedside Teachings (1961) p. 105

31 Αυγούστου 2010, 20:52:34
Απάντηση #213
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

"One of the first duties of the physician is to educate the masses not to take medicine."
Sir William Osler (1849 - 1919), Aphorisms from his Bedside Teachings (1961) p. 105

1 Σεπτεμβρίου 2010, 11:14:51
Απάντηση #214
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
Dancing Merengue Dog

1 Σεπτεμβρίου 2010, 15:09:18
Απάντηση #215
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

1 Σεπτεμβρίου 2010, 15:12:53
Απάντηση #216
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

1 Σεπτεμβρίου 2010, 15:15:21
Απάντηση #217
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

1 Σεπτεμβρίου 2010, 15:18:29
Απάντηση #218
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

2 Σεπτεμβρίου 2010, 22:10:34
Απάντηση #219
Αποσυνδεδεμένος

Loumakis

Επώνυμοι
  Τι εθνικότητας ήταν ο Αδάμ και η Εύα; Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα στο συνημμένο αρχείο.
"Οσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας άς έχωσι. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία" (Ανδρέας Κάλβος, ωδή εις Σάμον)
   Συμπέρασμα: η πατρίδα δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία απο ενάρετους δειλούς, θα πρέπει να το λέει και η καρδιά τους.

6 Σεπτεμβρίου 2010, 18:30:53
Απάντηση #220
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

10 Σεπτεμβρίου 2010, 06:59:29
Απάντηση #221
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Αυτα τα στστιστικά τα ξέρατε;

«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

13 Σεπτεμβρίου 2010, 19:50:26
Απάντηση #222
Αποσυνδεδεμένος

mandreou

Από ygeianet.gr:
Αν ήξερες μια γυναίκα που ήταν έγκυος, η οποία είχε ήδη 8 παιδιά, τρία από τα οποία ήταν κουφά, δύο τυφλά, ένα με διανοητική
καθυστέρηση, και είχε και σύφιλη, θα της συστήνατε να κάνει άμβλωση;
Διαβάστε και την επόμενη ερώτηση πριν απαντήσετε.
Ερώτηση 2 :
Είναι καιρός πλέον να εκλεχτεί ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης και μόνο η ψήφος σας μετράει.
Τα γεγονότα για τους τρεις κορυφαίους υποψηφίους είναι τα ακόλουθα:
Ο υποψήφιος Α
Συναναστρέφεται με διεφθαρμένους πολιτικούς.
Συμβουλεύεται αστρολόγους.
Απατά τη γυναίκα του.
Πίνει 8 με 10 martinis ημερησίως και καπνίζει μανιωδώς πούρα.

Ο υποψήφιος Β
Απολύθηκε από τη δουλειά του δύο φορές,
Κοιμάται μέχρι το μεσημέρι,
Έκανε χρήση ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο
Και πίνει ένα τέταρτο γαλονιού ουίσκι κάθε βράδυ.

Ο υποψήφιος Γ
Είναι παρασημοφορημένος ήρωας πολέμου.
Χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπύρα που και που και δεν έχει
ποτέ απατήσει τη σύζυγό του.
Σε ποιον από τους τρεις θα ρίχνατε την ψήφο σας; Αποφασίσατε;;;

Ο υποψήφιος Α είναι o Franklin D. Roosevelt.
Ο υποψήφιος Β είναι ο Winston Churchill.
Ο υποψήφιος Γ είναι ο Adolph Hitler.

Και, επ' ευκαιρία η απάντηση στην ερώτηση της άμβλωσης:
Εάν είπατε ναι, μόλις σκοτώσατε τον Beethoven. Αρκετά ενδιαφέρον έτσι;

Θυμηθείτε: Οι ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό.
Οι επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό.

21 Σεπτεμβρίου 2010, 23:00:23
Απάντηση #223
Αποσυνδεδεμένος

flone

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
κάντο όπως οι Ούγγροι

24 Σεπτεμβρίου 2010, 20:25:43
Απάντηση #224
Αποσυνδεδεμένος

Μαρία Χόρτη

Ιατροί
Ένας επιχειρηματίας έστειλε ένα fax στη σύζυγό του.
Προς την αγαπημένη μου σύζυγο. Θα καταλάβεις σίγουρα ότι έχω κάποιες ανάγκες στις οποίες εσύ μετά τα 54 σου χρόνια δεν μπορείς πλέον να μου ικανοποιήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί σου και σε εκτιμώ σαν μία καλή σύζυγο. Για τον λόγο αυτό, αφού διαβάσεις αυτό το fax, ελπίζω ότι δεν θα ερμηνεύσεις λανθασμένα το γεγονός ότι θα περάσω το βράδυ με την 18χρονη γραμματέα μου στο ξενοδοχείο Comfort Inn Hotel. Σε παρακαλώ μην αναστατώνεσαι. Θα γυρίσω στο σπίτι πριν τα μεσάνυχτα.

Όταν ο άντρας επέστρεψε σπίτι, βρήκε την παρακάτω επιστολή στην τραπεζαρία:
'Αγαπημένε μου σύζυγε.Έλαβα το fax σου και σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου. Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω ότι και εσύ επίσης είσαι 54 χρονών. Ταυτόχρονα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την ώρα που το διαβάζεις αυτό, θα είμαι στο ξενοδοχείο 'Fiesta' με τον Μιχάλη, τον προπονητή μου στο tennis, ο οποίος, όπως και η γραμματέας σου, είναι 18 ετών. Σαν επιτυχημένος επιχειρηματίας και με τις εξαιρετικές σου γνώσεις στα Μαθηματικά, θα καταλάβεις ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση, αν και με μία μικρή διαφορά:
Το 18 χωράει πολύ περισσότερες φορές στο 54 από ό,τι χωράει το 54 στο 18.
Για τον λόγο αυτό δεν θα επιστρέψω πριν το αυριανό μεσημεριανό.

Λέξεις κλειδιά: χιούμορ ανέκδοτα