Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Η σύμβαση με συνολικό κόστος 11,955 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) αφορά το έργο «Ανάπτυξη συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και παροχή σχετικών υποστηρικτικών υπηρεσιών».
Ο ΟΤΕ και η BYTE θα αναπτύξουν με βάση τη σύμβαση ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης για την έκδοση, τον έλεγχο και την εκκαθάριση συνταγών φαρμάκων και παραπεμπτικών ιατρικών πράξεων καθώς και των ιατρικών επισκέψεων.
Προβλέπεται επίσης η προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου υλικού (hardware) και του βασικού λογισμικού για την εγκατάσταση και λειτουργία του, καθώς και την προμήθεια του αναγκαίου υλικού και λογισμικού για την πιστοποίηση των διαχειριστών και χρηστών του συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης .
H ομάδα των παραπάνω ανέλαβε την e-syntagografisi και το helpdesk. Αν έχω καταλάβει καλά το helpdesk είναι του ΟΤΕ και φυσικά μόνο καταγράφουν, ενίοτε προσπαθούν να στείλουν την κλήση στην ΗΔΙΚΑ αλλά τελικά σε συνδέουν με Κάιρο. Η ομάδα της ΗΔΙΚΑ έχει πάρει άδεια και λείπει διακοπές.... Γιατί να μην πάνε και οι ασθενείς; Ακούς εκεί φάρμακα....
Σήμερα λοιπόν κατά τις 18:30 το σύστημα άρχισε τα τρελά του και φυσικά το helpdesk απλά έδινε "τουν τουν"... ακόμη και ο ΟΤΕ είναι μικρός τελικά για την Ηλ. Συνταγογράφηση.
Ταυτόχρονα παρατήρησα πολλά τρελά.... που μάλλον δεν έχουν σχέση με την ειδικότητα μου...
Για παράδειγμα μια τρίμηνη συνταγή με έναρξη θεραπείας, νέο πρωτόκολλο, με ένα διφωσφονικό δεν γραφόταν ένα γενόσημο αλενδρονάτης και το άλλαξα σε ριζενδρονάτη και γράφτηκε κανονικά. Συνεπώς, ούτε η ειδικότητα ούτε το νέο πρωτόκολλο του έφταιγε. Δεν ξέρω εάν του έφταιγε η ουσία ή το σκεύασμα. Νωρίτερα είχα αλλάξει δύο πρωτότυπα σε γενόσημα του ίδιου medgroup σε μια συνταγή που ήθελε "καθαρισμό" και πάλι όμως καθαρισμό ήθελε....
Το επόμενο που παρατήρησα είναι ότι ο κωδικός M05 δεν υπήρχε αλλά εγώ plaquenil έγραφα κανονικά με οποιοδήποτε άλλο κωδικό. Το ίδιο συνέβαινε και με άλλους κωδικούς.
Δεν είχε σχέση με το εάν ήταν πρωτότυπο ή γενόσημο από ότι μπόρεσα να δοκιμάσω. Μαλλον σε κάποιους συνδυασμούς φαρμάκων σε μια συνταγή το σύστημα τα βλέπει μπλε.
Η καινούργια ομάδα έχει περιθώριο μέχρι το Σεπτέμβρη να κάνει τις #@$#@$ που θέλει ο ΕΟΠΥΥ και η υπουργάρα μας για τα ποσοστά των γενοσήμων.
Αυτό που η καινούργια ομάδα δεν έχει καταλάβει, είναι ότι το Oracle ADF είναι για να παίζουν τα κακομαθημένα της Oracle και όχι για να γίνεται δουλειά αυτού του μεγέθους. Αυτό το είχαν νιώσει στο πετσί τους η ομάδα της ΗΔΙΚΑ και προσέχανε και τα spaces.
Με το καλό οι αγορές x10 σε hardware που ζητά η Oracle για να δουλεύουν οι φόρμες της.... Και χαιρετίσματα Νίκο το Σεπτέμβρη εάν με διαβάζεις.... μέχρι τότε η ομάδα σου θα έχει στρώσει