Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
15 Ιανουαρίου 2025, 19:45:06

Ψηφοφορία

Πώς αξιολογείτε τη διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικών συνταγών;

Άριστη
Πολύ καλή
Καλή
Μέτρια
Κακή

Αποστολέας Θέμα: e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία  (Αναγνώστηκε 1432530 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

21 Μαΐου 2012, 11:37:01
Απάντηση #825
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ο Τσίπρας φταίει...
Δεν νομίζω ότι φταίει ο Τσίπρας και δεν νομίζω ότι το κάνουν για θέματα που έχουν σχέση με κόμματα & τις εκλογές.

Η τελευταία μου επικοινωνία μαζί τους (και δεν εννοώ το 11131) ήταν την Παρασκευή όπου μετά από μια αναβάθμιση που είχαν κάνει στα μηχανήματα τους ένιωσα να είναι σίγουροι σε βαθμό που ίσως είχε και λίγο αλαζονεία. Τους ενημέρωσα για κάποια προβλήματα που είχα συναντήσει το ίδιο πρωί τα οποία απέδωσαν στο γεγονός ότι γίνονταν ακόμη ρυθμίσεις. Μίλησα και με τον υπεύθυνο για την συγκεκριμένη εφαρμογή και του ανέφερα τις ενστάσεις μου για την υλοποίηση που έχουν κάνει καθώς και τις προτάσεις μου για το θέμα των sessions. Δεν τους είδα αρνητικούς
Προσπάθησα να καταλάβω πότε έχουν σκοπό να βάλουν μπροστά το πρωτόκολλο διασυνδεσιμότητας και από ότι κατάλαβα νιώθουν τόσο σίγουροι (σε βαθμό αλαζονείας) για την επιτυχία της υπάρχουσας web εφαρμογής που δεν νομίζω ότι έχουν καταλάβει την αξία του. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι το πρωτόκολλο διασυνδεσιμότητας για τους γιατρούς πάει από Σεπτέμβρη στην καλύτερη των περιπτώσεων και έτσι τους ευχήθηκα καλό καλοκαίρι.
Σήμερα, προσωπικά έχω γράψει πάμπολες χειρόγραφες και τώρα μόλις κατάφερα να γράψω δυο ηλεκτρονικές. Το σύστημα σέρνεται και θέλει συχνά να βγεις και να ξαναμπεις. Χρειάστηκα πάνω από 20 λεπτά όταν για το ίδιο πράγμα όταν λειτουργεί σωστά δεν θέλω πάνω από 1 λεπτό στο καινούργιο σύστημα. Δεν νομίζω ότι τους πέτυχε κάποια ρύθμιση και δούλεψε τώρα, απλά οι περισσότεροι γιατροί σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί του μετά την πρωινή προσπάθεια.

Απογοήτευση.

ΥΓ Νιώθω σε ένα περιβάλλον όπως ο αστυνομικός ερευνητής στο Citizen X μετά τους πρώτους φόνους.....
« Τελευταία τροποποίηση: 21 Μαΐου 2012, 12:02:14 από Δ. Κουναλάκης »
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

21 Μαΐου 2012, 12:02:54
Απάντηση #826
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι τότε....

21 Μαΐου 2012, 12:05:12
Απάντηση #827
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Ο Τσίπρας φταίει...

«Να πάτε στον Αλέξη για λεφτά» δήλωσε προχθές ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος στο προεδρείο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της δυνατότητας του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) να αποπληρώσει τις εκτελεσμένες συνταγές του Μαρτίου του 2012.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

21 Μαΐου 2012, 12:38:37
Απάντηση #828
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Το έγγραφο του ΕΟΠΥΥ 16-5-2012 αναφέρει:
"Υπενθυμίζεται ότι η χρήση των συνταγολογίων επιτρέπεται μόνο όταν βρίσκεται εκτός λειτουργίας το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης με επίσημη ενημέρωση κι όχι σε παροδικές δυσλειτουργίες".

Σε τι φάση βρίσκεται επίσημα το σύστημα;

21 Μαΐου 2012, 12:44:50
Απάντηση #829
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

21 Μαΐου 2012, 14:13:08
Απάντηση #830
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Μετά τις 2 μ.μ. όμως (όταν σταμάτησαν να προσπαθούν οι περισσότεροι) το σύστημα πάει σφαίρα!

21 Μαΐου 2012, 17:04:38
Απάντηση #831
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Μετά τις 2 μ.μ. όμως (όταν σταμάτησαν να προσπαθούν οι περισσότεροι) το σύστημα πάει σφαίρα!

Αυτό ακριβώς παρά την πρόσφατη αναβάθμιση υλικού δείχνει ένα πράγμα: Κακό σχεδιασμό στην κατασκευή του λογισμικού.

Σήμερα για ακόμη μια φορά βάζοντας ένα ΑΜΚΑ μου πέταξε κάποιον άλλο ασθενή. Το κράτησα σαν printscreen και η συλλογή μου αυξάνεται.

22 Μαΐου 2012, 11:01:51
Απάντηση #832
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Πώς πάει η καφετιέρα σήμερα;
Δείχνει σημάδια ανάνηψης. Να φταίει ότι δεν μπαίνουν πολλοί λόγω των προβλημάτων λειτουργίας του; Μειωμένη κίνηση λόγω των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών;

22 Μαΐου 2012, 12:17:45
Απάντηση #833
Αποσυνδεδεμένος

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ

Εγώ κατάφερα να γραψω μόνο δύο ηλεκτρονικές συνταγές ...μετά χειρόγραφες....;0( :(

22 Μαΐου 2012, 21:03:03
Απάντηση #834
Αποσυνδεδεμένος

Ιορδάνης Καπάνταης

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Apache/1.9.0 (Windows) Server at Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Port 443

:o ;D ::)

22 Μαΐου 2012, 21:13:33
Απάντηση #835
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Apache/1.9.0 (Windows) Server at Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Port 443

Αυτό είναι ένα από τα γνωστά μηνύματα που βγάζει. Εμένα μου βγάζει συχνά κάτι με Proxy.
Αν το ξαναπετύχω, θα το ποστάρω.
Προτείνω να ποστάρουμε ότι μηνύματα δυσλειτουργίας, μας βγάζει μήπως ο κ. Κουναλάκης βγάλει κανένα νόημα και τους προτείνει καμιά λύση. Γιατί αν περιμένουμε από τους προγραμματιστές τους.............

22 Μαΐου 2012, 21:25:24
Απάντηση #836
Αποσυνδεδεμένος

Ιορδάνης Καπάνταης

Εγώ κατάφερα να γραψω μόνο δύο ηλεκτρονικές συνταγές ...μετά χειρόγραφες....;0( :(

Εγώ κατάφερα να γραψω 11 ηλεκτρονικές συνταγές  :D :o
Υπαρχει πιθανότητα να έχω κανει και ρεκορ ημέρας αχαχαχά  :P

22 Μαΐου 2012, 21:29:00
Απάντηση #837
Αποσυνδεδεμένος

Ιορδάνης Καπάνταης

Αυτό είναι ένα από τα γνωστά μηνύματα που βγάζει. Εμένα μου βγάζει συχνά κάτι με Proxy.

1.Bad Gateway

The proxy server received an invalid response from an upstream server.

2.No Response from Application Web Server
There was no response from the application web server for the page you requested.
Please notify the site's webmaster and try your request again later.

3.Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /e-pre/.

Reason: Error reading from remote server

;D
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Μαΐου 2012, 21:33:51 από Ιορδάνης Καπάνταης »

22 Μαΐου 2012, 21:34:53
Απάντηση #838
Αποσυνδεδεμένος

Ιορδάνης Καπάνταης

Not Found

The requested URL /e-pre/faces/Login was not found on this server.

Apache/2.2.14 (Ubuntu) Server at Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Port 80

23 Μαΐου 2012, 20:02:24
Απάντηση #839
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Σήμερα πολύ καλύτερα. Βέβαια δεν υπήρχαν οι φαρμακοποιοί και φαντάζομαι και ο συνολικός φόρτος θα ήταν μικρότερος.
Η πρώτη ουσιαστικά μέρα δείχνει ότι μάλλον είναι λίγο πιο λειτουργικό από το προηγούμενο.
Ξέρει κανείς γιατί η επιλογή αντιγραφής μαζί με τα φάρμακα είναι απενεργοποιημένη?
Θα ήταν σημαντικότατη βελτίωση.

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
11484 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Οκτωβρίου 2011, 10:09:30
από EzeΤΡΟΛ
98 Απαντήσεις
71867 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Απριλίου 2014, 13:02:43
από Γ.Κτιστάκης
0 Απαντήσεις