Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
ΕίσοδοςΣτην τελευταια ΓΣ του ΦΣΑ, η αποφαση αν δεν κανω λάθος ,ηταν η αρση πιστωσης στα ασφαλιστικα ταμεια, αν ανακοινωθει οποιοαδηποτε μειωση στο ηδη μειωμενο ποσοστο κερδους του φαρμακοποιου.
Η ανακοινωση απο το υπουργο υγειας για μειωση 1,5% στο ποσοστο κερδους μας ,ηδη εχει ανακοινωθει και μενει να περασει στις τιμες των φαρμακων μεχρι τελος Ιανουαριου κατα δηλωση του Το υπολοιπο 1,5 % θα περασει σαν rebate.Aρα βασει της αποφασης της ΓΣ εγω σαν μελος του ΦΣΑ πρεπει να σταματησω πλεον την πιστωση στα ασφαλιστικα ταμεια .
Με σχεση αποδοσης/ρισκο μηδαμηνο,η αλλως με κερδος ασημαντο
σε εποχη μεγαλης αβεβαιοτητας (επερχομενης επισημης χρεοκοπίας),δεν ειναι δυνατον να συνεχισω να στηριζω τα ασφαλιστικα ταμεία.Οχι τον ασφαλισμενο ,με αυτον δεν εχω τιποτε ,με αυτον δεν υπεγραψα καμια συμβαση ,στο ασφαλιστικο ταμειο δεν παρεχω αλλη πιστωση ,γιατι κουραστηκα να ακουω υποσχεσεις περι εξωφλησης των χρεωστουμενων εντος του επομενου Χ διαστηματος και ποτε δεν εξ
ωφλουμαι στην ωρα μου,ενω τις υποχρεωσεις μου ,υποχρεουμαι να τις εξ
ωφλω στην ωρα τους .
Ο ασφαλισμενος σιγουρα δεν εχει ευθυνη για την χρεοκοπια των ασφαλιστικων του ταμείων .Εχει ευθυνη που ακόμη δεν εχει εξεγερθει , να τα κάνει κοινως "λαμπογυαλο" και να "κυνηγησει" ολους αυτους που καταληστευσαν τα αποθεματικα των ασφαλιστικων ταμείων του.
Ο φαρμακοποιος δεν του φταιει και δεν πρεπει να περασει η εικονα που θελουν τα ΜΜΕ ,με τον φαρμακοποιο δυναστη του ασφαλισμενου που δεν του δινει τα φαρμακα του .
Με το επερχομενο κουρεμα των ομολογων ,δεν θα μεινει τιποτε !!Ασφαλιστικα ταμεία τέλος !
Απο που περιμενουμε να πληρωθουμε? Ποιο ΟΠΑΔ και ΟΑΑΕ τα ανυπαρκτο πλεον?Ωραιο το κολπο .....εφτιαξαν ενα νεο ταμειο ,απο τα παλαια καταχρεωμενα ,τα οποια τα "ξεχασαν "και ονομασαν το νεο "υγιες" ..νεα αρχή . Ενα ποσον μας ειπε ο ΠΦΣ θα το παρουμε ...οταν ψηφιστεί το νομοσχεδιο ! το άλλο οταν ψηφιστεί η νεα δανειακη συμβαση και παρουμε το νεο πακέτο βοηθειας και οχι μετα τις 31/3/12 .Αληθεια πιστευει κανεις οτι θα παρουμε αλλο πακετο βοήθειας??
Απο τον Σεπτεμβριο περιμεναμε την 6η δοση και την πηραμε τωρα Δεκεμβριο για να εξωφλησουμε μερικα τοκοχρεωλυσια και ομολογα που εληγαν την Δεκεμβριο ,οπως και το μεγαλυτερο μερος της βοηθειας (περιπου το 86%) που εχουμε παρει ,εκει πηγε σε τοκους και παλαια δάνεια .
Ενενηντα στους εκατο οικονομικους αναλυτες περιμενουν την επισημη ανακοινωση χρεοκοπιας και την εξοδο μας απο το ευρω ,απλα η καθυστερηση γινεται μεχρι να "τακτοποιησουν" οι Γαλλογερμανικες τραπεζες ..να ξεφορτωθουν..οσο το δυνατον περισσοτερα Ελληνικα ομόλογα .
Το μελλον ειναι δυσοιωνο και καθε υποσχεση για εξοφγληση στο Χ επομενο διαστημα εχει μεγαλο βαθμο αναλήθειας και αβεβαιότητας .Η αρον αρον ανακοινωση για εξ
ωφληση του ΕΟΠΠΥ (της υποχρεωσης βασει συμβασης)στις 5 Ιανουαριου φανερωνει και τον "τρομο" τους στην κινητοποιηση .
Η ανακοινωση για πληρωμη επομενης δοσης 13/2
,απλα υποσχεση ειναι ,για τις επομενες ημερομηνιες πληρωμων κανεις δεν ξερει ,ουτε οι ιδιοι .Για τα χρεη του ΟΠΑΔ +ΟΑΕΕ ,προσωπικα τα εχω περασει ηδη στις απωλειες ....στα χαμενα .
Στις αγορες ο ορος
stop loss ,η σταματαω να χανω ,εχει την εννοια του προστατευω το κεφαλαιο μου απο συνεχιζομενες απωλειες σε λαθος κινησεις ,η αν θελετε προστατευω και τα οποια κερδη μου εχω αποκτησει και ο ορος κερδος δεν πρεπει να μας "φοβιζει" .
Ας σταματησουμε λοιπον να χανουμε ,ας σταματησουμε τις απωλειες στις συνεχιζομενες λαθος κινησεις μας ,που ολο το 2011 ηταν πολλες .Αν θελουμε να επιβιώσουμε και να εχουμε την δυνατοτητα να συνεχισουμε να επιχειρουμε ,αλλιως
το τελος ειναι κοντα .
Οι κινητοποιησεις δεν πρεπει να σταματησουν ,οχι υπο την μορφη απεργιας ,αλλα
αναστολης πιστωσης στα ασφαλιστικα ταμεια,μεχρι την ολικη εξοφληση των ποσων του ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ.
Ας προχωρήσουμε για πρωτη φορα , χωρις "φοβιες" και χωρις υποχωρησεις.
Ας σταματησουμε επιτελους να χάνουμε !!